Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАЈ ПОЛИТИЧАР је био Бренина ВЕЛИКА ЉУБАВ: Њему је посветила песму "Мики, Мики мој"

Политичар је својевремено проговорио о љубави са балканском дивом

1649759502__________________________________________________________________________5448888888800089588.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa
Oglas

Једна од највећих љубави на нашим просторима, када је реч о свету познатих свакако је она у којој деценијама уживају једна од највећих музичких звезда Лепа Брена и бивши тенисер Слободан Боба Живојиновић.

Пар је готово нераздвојан од првог сусрета, а своју љубав су 1991. године крунисали браком. Од тада су добили синове Стефана и Виктора, а Брена често с много љубави прича и о Филипу, Бобином сину из брака са Зорицом Накић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Мало је познато, међутим, да је Лепа Брена и пре Бобе имала једну велику љубав. Штавише, у питању је мушкарац коме је посвећен њен велики хит "Мики мој"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Пре него што је упознала Бобу Живојиновића, Лепа Брена је била у љубави с Мирком Крлићем, који је неко време био народни посланик и председник скупштинског Одбора за културу и информисање.

Прочитајте још: Дејвид и Викторија ИЗАБРАЛИ СТРАНУ у сукобу, па добили "ШАМАР": Овај познати пар је ОДБИО да дође на венчање њиховог сина

Он је сам недуго након раскида испричао да се њихова веза одвијала у првој половини осамдесетих, када је Брена већ била велика југословенска звезда.

"Тачно је да је Лепа Брена дуже време била моја девојка и да смо се волели. Али, сада је то већ прошлост и ми смо сада само добри пријатељи. О ономе што прича зрењанинска чаршија, да је требала да се уда за мене и да је, тако рећи, све већ било готово - могу рећи да је све то машта и нечије лепе жеље... Ја могу да изјавим да је, после нашег забављања, Брена за мене била и остала велики пријатељ", испричао је 1985. године своју емотивну причу о Брени за "Yугопапир" и "Сабор".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"И право да вам кажем, нимало се нисам изненадио када је недавно објављено да се удаје. Јер, ја за ту њену жељу већ одавно знам. Док смо били заједно, често ми је говорила: ‘Мирко, највећа ми је жеља да заснујем своју породицу. Стално ме прогони мисао да ће слава једнога дана проћи, а ја остати сама...' Од тог страха никако није могла да се ослободи, поготово што је стално била одвојена од родитеља, који живе у Брчком", изјавио је он тада.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas