Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако данас изгледа Чолина прва љубав: Здравко је био са ЧУВЕНОМ ГЛУМИЦОМ из "Лепоте порока" (ФОТО)

Певач Здравко Чолић већ скоро 20 година ужива у складном браку са супругом Александром, с којом има две ћерке Уну и Лару.

1632815145_cola.jpg
Фото: Принтсцреен РТС
Oglas

Чола је почетком 70-их срео Јасну Орнели Бери, у коју се одмах заљубио, а она је тек после 47 година први пут говорила о њиховом односу.

Познато је да никада није желео да експонира свој приватни живот, па смо само у ретким приликама могли да видимо како изгледа његова сапутница. Тако је било и пре женидбе. Само ретки се сећају његових авантура о којима су медији у Југославији писали, а једна од њих била је Јасна Орнели Бери, позната глумица.

Почетком седамдесетих у Сарајеву, где су обоје живели, дошло је до сусрета између Чоле и ње и одмах је планула љубав. Јасна је важила за једну од најлепших девојака Југославије и, како се тада писало, њена и Здравкова љубав била је искрена и велика. О том периоду сведочила је и Јасна, али тек 47 година касније.

Фото: Принтсцреен

– Ми смо се упознали јако млади, давно. Одлазили смо на Скендерију, у Дом младих, који је окупљао таленте, и ту су били не само музичари већ и глумци, сликари. Дружили смо се и ту сам се ја први пут заљубила. Сви ми имамо прве љубави и увек ће имати један део у мом срцу који је само резервисан за њега. Поготово зато што сам имала једно предивно искуство које ћу памтити читав живот – истакла је ова глумица.

Како је рекла, путеви су им се раздвојили, а први пут након ра.та срели су се у Београду.

– Био је то сусрет врло емотиван. Здравко Чолић је особа која шири позитивну енергију. Он има оно нешто. Сада, после толико година, успео је да задржи то. Он је добар човек. Ја сам код њега волела тај његов нерв, ту искру у оку која не престаје да зрачи – рекал је тада Јасна и наставила:

– То је и даље љубав коју не можете помиловати и држати за руку. Здравко ће остати увек свачији и ничији. Пре свега је добар човек. Чола ми је посветио песму „Ноћ ми те дугује“ – закључила је она.

Њена најпознатија улога је Маца у „Лепоти порока“, где има сцену са Мимом Караџићем, у којој изговара реченицу: „Јеси ти поп или је*ач.“

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas