Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако ЏОНИ ДЕП ПРИЧА СРПСКИ: Његово пријатељство са Србијом дуго је више од 30 година (ВИДЕО)

Холивудски глумац Џони Деп (57) већ деценијама воли Србију, што је показао честим доласцима, али и одлуком да филм “Минамата” снима у Београду и нашој земљи.

1620412289_Depositphotos_50742529_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Холивудски глумац већ деценијама воли Србе и Србију а током тог времена научио је наш језик и више од псовки

За ову средину вежу га и бројна вишегодишња пријатељства, а једно од таквих је и са нашим а светски познатим сценографом Миљеном Кљаковићем Креком. Звезда серијала “Пирати с Кариба” говорио је о раду и пријатељство са Кљаковићем у документарном филму “Крека: Ловац на снове”, који ће бити приказан на затварању ФЕСТ-а, и том приликом показао како говори српски језик.

Прочитајте још: Викторија Бекам открила о суперзвезди: "Спајс грлс" су створиле Бијонсе!

Сем што је опсовао на чистом српском језику, холивудски глумац потврдио је да његово познавање српског иде више од обичне псовке.

- Хајдемо да се напијемо - изговорио је Деп на српском језику, након пријатељском загрљаја са Кљаковићем. Глумац је раније, у бројним интервјуима говорио да “обожава Србију и Србе”.

Љубав Џонија Депа према Србији датира још из деведесетих. Он је 1992. године у београдском СКЦ-у свирао гитару заједно са групом “Партибрејкерс”, када је заједно са америчким редитељем Џимом Џармушом био гост најпознатијег филмског фестивала у Београду. Њих је тада у наш главни град довео редитељ Емир Кустурица који је са Депом пре тога снимао филм “Аризона Дреам”.

Прочитајте још: Бујно попрсје и савршен струк: Софија Милошевић након осам месеци од порођаја показала савршену фигуру (ФОТО)

Касније, након што је понео титулу најплаћенијег глумца Холивуда захваљујући улози пирата Џека Спероуа, Деп је био гост Кустендорфа, Кустуричиног филмског фестивала у Дрвенграду на Мокрој гори, а затим је пре две године на улицама Београда снимао филм “Минамата” који ће такође премијерно бити приказан на ФЕСТ-у.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas