· · Коментари: 2

Овако је Николина Пишек изгледала пре естетских захвата: Да ли је велика разлика? (ФОТО)

Једна од најлепших жена на овим просторима нешто је другачије изгледала на почетку каријере

1656489167_nikolina.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин

Хрватска водитељка, Николина Пишек, важи за једну од најлепших жена, али како су писали хрватски медији она се подвргла разним естетским интервенцијама. Према њиховим наводима, она је оперисала нос и груди, а увећала је и усне.

Више пута је свој изглед дотеривала код пластичног хихурга, а разлика се може видети када се упореде њене фотографије са почетка каријере и данас.

Прочитајте још: Позната водитељка преминула у 40. години: Дуго се борила са РАКОМ ЦРЕВА, а ово су најчешћи симптоми ове опаке болести

Неспорно је да је Николина и пре интервенција имала изуетно лепе црте лица, али и да је свој изглед довела до савршенства уз помоћ пар захвата. Једном приликом говорила је о операцији носа и компликацијама које су уследиле након тога:

"Десио се нестручан захват који је резултирао вишеструким проблемима – естетског и медицинског карактера. Сад могу да тврдим – одстрањена ми је хрскавица и нестручно постављен свод, узрокована тешка девијација и врло дискутабилан естетски резулта", објаснила је једном приликом за Естетиц.рс и упозорила:

"Желела бих истакнути да након што је урађена штета, много је теже вратити се на полазишну позицију, а камоли побољшати свеукупну слику. Зато , уколико се планирате подвргнути неком захвату, размислите о опцијама, добро се информишите и отворите очи пре него што кренете у акцију", закључила је Пишекова.

Прочитајте још: МУК у студију: Дара Бубамара ударила ШАМАР Марини Висковић усред емисије (ВИДЕО)

 Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.