Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Када су Кејт питали о принцези Дајани, Вилијам је ОДБРУСИО НОВИНАРУ

Након што су се верили, принц Вилијам морао је да реагује на коментар своје супруге

1597048257_vilijam.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ББЦ
Oglas

Кејт Мидлтон у једном интервјуу, након што се 2010. године верила за принца Вилијама, рекла је неколико дирљивих ствари о покојној принцези Дајани. 

Прочитајте још: Проглашена је за НАЈЛЕПШУ племкињу свих времена, а није ни Кејт Мидлтон, ни Меган Маркл (ФОТО)

Прочитајте још:  РАЗОТКРИВЕНО! Американци су пре Кинеза оболели од короне, али су мислили да је ГРИП - постоји ДОКАЗ да је вирус настао у САД!

Вилијам, који никада није дозвољавао да се било шта говори о његовој мајци, одмах је регаовао и напоменуо да њено место нико на свету неће моћи да замени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тодаy wе марк тхе 72нд биртхдаy оф тхе НХС, ин а yеар wхен ит wас неедед море тхан евер ас тхе натион респондс то ЦОВИД-19. Тодаy, Тхе Дуке анд Дуцхесс виситед тхе Qуеен Елизабетх Хоспитал ин Кинг’с Лyнн то тханк стафф фор тхеир еффортс ин хелпинг тхеир цоммунитy. Wхетхер yоу аре еxистинг стафф, формер стафф мемберс wхо цаме оут оф ретиремент, волунтеерс ор кеy wоркерс - wе тханк yоу фор тхе ресилиенце, персеверанце анд хопе yоу’ве схоwн оур натион.

А пост схаред бy Дуке анд Дуцхесс оф Цамбридге (@кенсингтонроyал) он

- Сада је јасно да ћете постати члан најпознатије краљевске породице на свету, Вилијамова мајка била је једна велика, велика икона и фигура којој се свет дивио. Да ли вас то плаши Размишљате ли о томе?  Новинар је желео да збуни Кејт, од које се већ тада очекивало да буде "велика", као покојна принцеза, али је садашња супруга принца Вилијама, скромно одговорила, како би волела да је упознала Дајану, коју сматра својом инспирацијом, али да има мало страх, да ли ће испунити сва очекивања и бити добра као принцеза Дајана. Тада је одмах ускочио и Вилијам, који није дао новинару да збуни Кејт:

Прочитајте још: Кејт Мидлтон и принц Вилијам ПРЕКИДАЈУ КРАЉЕВСКУ ТРАДИЦИЈУ како би заштитили сина?!

- Нема притиска, јер, као што је Кејт рекла, поента је да особа сама обликује своју будућност. Нико ни неће покушати да замени моју мајку, то што је она направила у животу је фантастично. Битно је да изгради сопствену будућност и судбину, и Кејт ће у томе бити одлична - закључио је Вилијам.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas