Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако Милан Марић изгледа у улози Жарка Лаушевића: Тамни подочнајци и замишљен поглед - глумац спреман да још једном одушеви (ФОТО)

Дугоочекивана серија "Пад", рађена према аутобиографији "Година прође, дан никада" Жарка Лаушевића, вечерас почиње са емитовањем

1674315263_filmski_susreti_nis_27082021_0063.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Маладом глумцу Милану Марићу поверена је још једна улога у којој тумачи домаћу познату личност. Након што је улогом певача Томе Здравковића доушевио Србију, а и много шире, нема сумње да ће дочарати и лик свог колеге глумца, Жарка Лаушевића.

Милан је до сада неколико пута делио фотографије на којима се види да је у улози Лаушевића. Недавно је још једну такву поделио на друштвеној мрежи Инстаграм. Видимо га замишлејног, са подливима на лицу и великим подочњацима, што је вероватно сцена која се одиграва након трагедије која се догодила након двоструког убиства у Подгорици 1993. године.

Прочитајте још: Јована Стојиљковић о улози Вере Пешић: "Требало ми је времена да се смирим након ових сцена"

Марић је на конференцији за новинаре открио да је имао пуну подршу Жарка и да су се чули два пута, што му је било јако важно.

- Са Жарком сам се чуо два пута, а једном смо причали уживо. Први пут смо разговарали када смо се спремали да кренемо у само снимање. Позвао ме је и као старији колега који је имао потребу да ми пожели срећу. Мало смо искористили то време да причамо о глумачком послу. Имао сам осећај да ми говори "ја ти верујем", и то је мени било доста битно. Чули смо се и након што је огледао серију. Јако сам срећан оним што сам чуо, а шта је то, нека остане између нас двојице - открио је Марић окупљнеим новинарима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas