Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

ЗАВИРИТЕ У ОАЗУ МИРА ЈЕЛЕНЕ БАЧИЋ АЛИМПИЋ! "Још је отплаћујем, али вредело је!" Овде настају њена најлепша дела (ФОТО)

Оаза мира Јелене Бачић Алимпић је у срцу зеленила.

1629961402_jelena_bacic_alimpic_28062021_0007.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена Бачић-Алимпић, некадашња новинарка и телевизијска водитељка, годинама се налази у самом врху листе најчитанијих српских писаца. Имајући у виду да с првим данима лета у књижаре стигне њен нови роман, јасно је да јој идеје не недостају, а открила је и идеално место за рад.

Викендица Јелене Бачић Алимпић

Њена „канцеларија под отвореним небом“ налази се на Фрушкој гори, где је пре три године пронашла, каже, своје „парче мира и раја“.

Прочитајте још: Изненадни гост: Том Круз слетео хеликоптером у двориште непознатих људи, а онда је урадио нешто невероватно (ФОТО)

У викендици окруженој зеленилом и цвећем, које Јелена негује с пуно љубави, настали су неки од њених најпознатијих наслова: „Кофер из Берлина“, „Нисам крива“, „Неки други живот“...

„Моје парче неба“, поручује поетично књижевница уз фотографије на којима се виде идилични кадрови дивно уређене баште, лигенштула који маме на одмор, симпатичних кућних љубимаца расположених за игру...

Говорећи о месту где проналази мир и инспирацију за нове романе, Јелена истиче да су врата увек отворена за фамилију и пријатеље, али и да је у кућици на Фрушкој гори пронашла спокој за којим је дуго чезнула.

‒ Наравно, још отплаћујем викендицу, али је непроцењиво кад ноћу не чујеш ништа осим шума ветра и када те ујутру буде птице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas