· · Коментари: 0
краљевска породица

Ове симпатичне поклоне КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА поклања особљу сваког Божића

Краљевска породица има занимљиву божиц́ну традицију у палати.

1639735305_b08ad364c3b6ad9bf067fc1298d65179478089d1.jpg
Фото: Депосит

Сваке године краљица поклања свом особљу посебан и симпатичан божићни поклон -  најфинији божићни пудинг.

Краљевска породица позната је по томе што једни другима дају симпатичне поклоне, краљица Елитабета се стара да се наручи пудинг за сваког од њених, преко 500 чланова особља.

Сваке године поруџбина је била састављена од више од 1.000 пудинга. Такође, за оне који већ дуго раде за краљицу уручују се посебни ваучери, пише британски Хелло.

Прочитајте још: Да ли ће краљица Елизабета окупити породицу за Божић? Први празник без вољеног супруга

Краљица има тенденцију да сваке године угости Божић за краљевску породицу у Норфолку. Међутим, због пандемије то се променило. Прошле године, Елизабета је празнике провела у замку Виндзор први пут после 33 године.

Сваке године краљица лично дели поклоне неким члановима краљевског дома у Бакингемској палати и у замку Виндзор како би им се захвалила на њиховој служби. Када је у питању Божић са члановима краљевске породице, поклони за породицу стављају се на столове, а отварају се на Бадње вече.


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.