Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Да ли је ово МОГУЋЕ? Ево због које певачице је МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ имала трауму у детињству

Певачица отворила душу

1605881514_marija.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Марија Шерифовић гостујући у једној емисији, испричала је све о својим почецима, као и трауми коју је преживела као девојчица.

Прочитајте још: Воја Брајовић не може да се помири с губитком пријатеља: Нисам расположен

Певачица се са Јеленом Томашевић познаје од детињства, с обзиром да су обе Крагујевчанке.  Ишле су у исту школу, а оно што је најзанимљивије веже их и иста професија. Марија је открила да је управо, захваљујући Јелени Томашевић ишла на усавршавање свог гласа, јер је њена другарица из школе, а сада и колегиница, побеђивала на свим такмичењима.

- Нисам имала појма да певам, катастрофа. Јелена и ја имамо нашу историју, од тог фестивала, па преко следећег, па преко 3К Дур-а. Ја Јелену обожавам, ми смо у нашој школи биле јин-јанг, дословно. Мајке ми, ја можда носим и трауме, јер је и на првом и на другом и на трећем, ако их је било три или два фестивала, она побеђивала. Јелена је победила и на 3К Дуру те године кад сам била ја, вероватно је то била нека траума и онда сам рекла "е нећеш га, доста је, сад је крај", али да, била сам јако љута - испричала је Марија Шерифовић у емисији "Шок ток", те додала да Јелену јако воли и поштује.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas