Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
модни промашај

"ОВО ИЗГЛЕДА НЕНОРМАЛНО": Бивша девојка Кање Веста обукла НАЈРУЖНИЈУ ХАЉИНУ (ФОТО)

После кратке романсе са Кање Вестом, главна је тема медија. Овог пута пажњу је скренула њена хаљина која је била на мети критика

1646816307_ddddd.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

За америчку глумицу Џулију Фокс би се могло рећи да није имала запаженије улоге, али медији не престају да брује о њој откако је упловила у романсу са Кање Вестом. Након само месец дана од кад је јавност сазнала за њихову везу, Кање Вест и Џулија Фокс одлучили су да је окончају. Џулија је убрзо након њиховог раскида изјавила да није узнемирена због тога!

Упркос краху њихове романсе, која се прекинула јер Кање још увек гаји емоције према Ким Кардашијан, Џулија је остала у жижи интересовања. Тако је било и на додели филмских Награда независног духа непрофитне организације Филм Индепендент у Лос Анђелесу прошлог викенда када се Џулија појавила у хаљини која је згрозила многе.

Прочитајте још: Констракту на Инстаграму поделила ХОЛИВУДСКА ЗВЕЗДА КОЈУ ПРАТИ 133 МИЛИОНА ЉУДИ

 Хаљина која открива велики део кука и чији је топ у виду купаћег костима, а део око струка шири, изазвала је буру негативних коментара попут "Она изгледа као да се шали", "Ово изгледа ненормално", "Шта је то она ставила на себе", "Колико ће далеко људи отићи да би били занимљиви".

Прочитајте још:  Теодора Џехверовић постидела Сашу Ковачевића у емисји: Ево како је певач реаговао

Изглед је употпунила дебљим слојем црног ајлајнера који је постао њен "заштитни знак" од везе са Кањеом.

Многи су овај целокупни look окарактерисали као потпуно промашај и да овакав крој хаљине не пристаје ни једном типу грађе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas