Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ЈЕ ЈАКО ДРСКО: Јелена Карлеуша прозвала Бресквицу и Теја Дору

Јелена Карлеуша огласила се у јеку прича да ју је Теодора Павловска, познатија као Теyа Дора, нова представница Србије на предстојећој „Евровизији" ископирала, као и другопласирана Анђела Игњатовић Бресквица.

1709711547_d4e75f070bf877bbd2c4d5ddb53997e61f8b0138.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Јелена је реч поткрепила и својим фото доказима да су изведбе млађих колегиница са сцене прилично сличне њенима које је имала, па је поручила:

- Моја земља, земља коју волим највише, коју са поносом истичем свуда у свету, земља коју називам мајком Србијом, увек ме је третирала као опасност, затварала очи пред мојим успехом, негирала мој рад, таленат, оспоравала, онемогућавала, забрањивала сваки мој покушај да дигнем главу. Моја земља, којој сам пружила деценије крвавог труда и рада, увек ми је била маћеха. Моја земља, којој су и пуке копије боље од мене, никада ми није пружила ни руку ни шансу. Никада нисам добила ни реч похвале, линч је све што знам. Моја земља, која ми је безброј пута сломила срце била је и остала једина моја жеља.

 - Али биће да ћу освојити пре читав свет него хладно срце моје земље - изјавила је Јелена, па и додала како њен тим и те како има разлога за понос, јер се „њихов рад, сваки сегмент истог дрско копира и код нас и у свету без званичног признања и хвале". Али, све ће то једног дана бити како треба... - закључила је ЈК, па засигурно измамила и бројне реакције својих пратилаца на Инстаграму.

(Новости)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas