Oglas
· · Komentari: 0

OVO JE JAKO DRSKO: Jelena Karleuša prozvala Breskvicu i Teja Doru

Jelena Karleuša oglasila se u jeku priča da ju je Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, nova predstavnica Srbije na predstojećoj „Evroviziji" iskopirala, kao i drugoplasirana Anđela Ignjatović Breskvica.

1709711547_d4e75f070bf877bbd2c4d5ddb53997e61f8b0138.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jelena je reč potkrepila i svojim foto dokazima da su izvedbe mlađih koleginica sa scene prilično slične njenima koje je imala, pa je poručila:

- Moja zemlja, zemlja koju volim najviše, koju sa ponosom ističem svuda u svetu, zemlja koju nazivam majkom Srbijom, uvek me je tretirala kao opasnost, zatvarala oči pred mojim uspehom, negirala moj rad, talenat, osporavala, onemogućavala, zabranjivala svaki moj pokušaj da dignem glavu. Moja zemlja, kojoj sam pružila decenije krvavog truda i rada, uvek mi je bila maćeha. Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene, nikada mi nije pružila ni ruku ni šansu. Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam. Moja zemlja, koja mi je bezbroj puta slomila srce bila je i ostala jedina moja želja.

 - Ali biće da ću osvojiti pre čitav svet nego hladno srce moje zemlje - izjavila je Jelena, pa i dodala kako njen tim i te kako ima razloga za ponos, jer se „njihov rad, svaki segment istog drsko kopira i kod nas i u svetu bez zvaničnog priznanja i hvale". Ali, sve će to jednog dana biti kako treba... - zaključila je JK, pa zasigurno izmamila i brojne reakcije svojih pratilaca na Instagramu.

(Novosti)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas