Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ово је једна немерљива трагедија и шок": Огласила се Ана Станић након трагедије у школи коју и похађа њен син

Певачица је и даље у шоку

1683114231_anastan.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јутрос је у трагедији каквој се не памти, четрнаестогодишњи ученик ОШ "Владислав Рибникар" К.К. на Врачару пуцао на своје вршњаке и запослене. Према незваничним информацијама, убијено је најмање 10 особа.

Син Ане Станић, похађа пети разред основне школе у којој се догодио масакр, али је у то време био на тренингу. Популарна певачица, укључила се у емисију „Уранак“ на телевизији К1 и описала тренутак када је сазнала за трагедију.

- Мој син иде у поподневну смену, тако да није био у школи, већ на тренингу. Шта се дешава, видела сам тек када су родитељи почели у групи да пишу о томе. Мало ми је лакнуло, што моје дете није било у школи, али сам одмах почела да зовем остале родитеље за које знам да су им деца у првој смени и проверавам да ли је све ок. Сви смо потресени. Толико деце је страдало, чувара сви обожавамо, био је диван човек, професорка историје, такође. Ово је једна немерљива трагедија и шок, не могу још да средим утиске – рекла је Ана, а потом и открила која је прва порука која је стигла на Вибер групу родитеља.

- Прва информација у групи била је да је дошло до пуцњаве у школи и да је страдао чувар. Пуно тога сам сазнавала из медија, нису сви имали одмах све информације. Мој син је ученик петог разреда, не познаје тог дечака, али је у великом шоку. Могу да замислим у ком шоку су деца која су била у тој смени и која су прошла евакуацију у којој се чула пуцњава. Главна тема сада је, како објаснити деци, како да се носе са свим тим стварима, а ми остали да се запитамо, докле смо дошли и да ли је нешто што смо пратили у медијима што се дешавало преко океана, дошло и код нас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas