Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је супруга Дејана Матића: Из пријатељства се развила љубав за цео живот (ФОТО)

Дејан Матић и Јелена у браку су од 2012. године

1677947925_amig_show_17012023_0086.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Саша и Дејан Матић, многима омиљени певачи, а дефинитивно најпознатији близанци са наших простора, осим успешне каријере, успели су да изграде и срећне породице, те се Саша данас може похвалити браком који траје две деценије, док су Дејан и Јелена Матић заједно упола мање.

Јелена и Дејан упознали су се 2011. године, на слави код пријатеља. Неко време су се дружили, али се пријатељство убрзо претворило у љубав.

Венчали су се у јулу 2012. године, прво у Цркви светог Василија Острошког на Бежанијској коси, а затим су склопили и грађански брак.

Недуго затим добили су сина Зорана, који носи име Дејановог и Сашиног оца. Други син Константин рођен је 2015.

Јелена се својевремено појавила у споту за песму „Она је моја“ и побрала бројне комплименте. Ипак, није желела да се даље експонира у јавности, а Матићи већ годинама живе на релацији Беч‒Београд.

Певач се труди да, када је код куће, синовима буде максимално посвећен.

‒ Супруга је стално са њима и већ су мало огуглали на њен повишен тон. Успео сам и ја да изградим ауторитет, а како ми је то пошло од руке, не питајте ме, ни сам не знам. Нема код мене никада повишеног тона. Направио сам систем награде и казне, то друго у ретким тренуцима. Када их ја казним, то значи да су баш превршили сваку меру ‒ искрен је Дејан, преноси "Хелло".

Упућени тврде да су дечаци наследили мамину лепоту и татину музикалност, а популарни певач тим поводом је изјавио:

‒ Помоћи ћу им ако одлуче да се професионално баве музиком. Мислим да ће то бити један одличан породични оркестар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas