Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је ЖЕНА која је освојила срце Златана Ибрахимовића: Старија је од њега 11 година, а била је МИЛИОНЕРКА и пре удаје за фудбалера (ФОТО)

Погледајте како изгледа прелепа Хелена са којом фудбалер има два сина

1707295273_Foto-Profimedia-Zlatan-Ibrahimovic.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Фудбалер Златан Ибрахимовић важи за великог заводника, али његово срце освојила је његова невенчана супруга Хелена.

Златан је годинама у складној вези са 11 година старијом Хеленом Сегер. Њихова љубавна прича почела је давне 2002. године, а тај судбински сусрет догодио се на паркингу.

Пар се упознао у Малмеу, а Златанова изабраница једном приликом испричала је како је то изгледало и како се догодила љубав на први поглед.

- Када сам упознала Златана, имао је 21 годину, а ја 32, имала сам каријеру и богатство и није ми био потребан фудбалер да ме храни. Била сам самостална, а он чак није био ни мој тип мушкарца. Први пут када сам га видела, заградио је својим Ферраријем мој Мерцедес, видела сам само његов велики нос и златни сат на руци. Била сам лоше расположена и извикала се на њега. Мислим да му се то свидело - испричала је Хелена 2010. године за магазин "Елле".

Фото: Профимедиа

Златан је у почетку имао проблема да се разуме са 11 година старијом Хеленом, која је имала лепоту, памет и одлучан став, али временом је све дошло на своје.

- Златан је паметно копиле на терену, али је исто толико био добар када је бирао жену. Он не може да нађе бољу жену од Хелене. Скоро да је добра као Златан - рекао је својевремно Стефан Ерфорс, близак Хеленин пријатељ.

Они су добили двојицу синова - Максимилијана и Винсента.

Била милионерка и пре удаје за фудбалера

Иначе, Хелена је и пре него што је започела романсу са Златаном била веома успешна и остварена пословна жена, што није ни чудо с обзиром да је својевремно признала да ради од своје 13. године, те је стекла огромно богатство. Она је, наиме, радила у дуванској индустрији, баратала је врхунским знањем из маркетинга, а успутно се бавила и моделингом и глумом.

Златанова лепша половина привлачи велику пажњу где год се појави, те важи за "краљицу стила", а иако је у шестој деценији својим изгледом никог не оставља равнодушним, а Ибрахимовић се увек изнова заљубљује у њу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas