Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ово није само мој, већ је и успех моје публике": Цеца поносна што је испред светских звезда (ФОТО)

Светлана Ражнатовић је трећа на листи посећености концерата у целој Европи

1658910290_Foto-Printscreen-YouTube-Svetlana-Ceca-Raznatovic-.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Светлана Цеца Разнатовиц
Oglas

Концерт који је одржала 2013. године на Ушћу посетило је 150.000 људи, а фолк дива нашла се на престижној листи одмах испод Тине Тарнер.

Цеца деценијама важи за једну од најпопуларнијих певачица наших простора, а колико је позната и поштована мимо граница наше земље, сведоче нова истраживања која показују да је фолк дива надмашила светске звезде Мадону и Лејди Гагу по посећености концерата.

Наиме, Лејди Гага недавно је одржала спектакл у Паризу на којем је присуствовало више од 80.000 људи, што је изазвало мноштво реакција музичких стручњака. Тај концерт је седми на листи најпосећенијих у Европи, а на 34. месту светске листе најпосећенијих концерата женских вокала свих времена.

Фото: Принтцреен

По овој статистици, Ражнатовићева се нашла одмах испод легендарне Тине Тарнер, док се испод ње налази светска поп дива Мадона која се позиционирала на четврто место, а чији је концерт био знатно мање посећен него Цецин.

Прочитајте још: Марија Шерифовић открила детаље љубавног живота: Певачица изненадила одговором

Овим поводом позвали смо српску фолк диву која је за Ало! признала да је поносна на успех који је остварила 2013. године те истакла да спектакл на Ушчу има посебно место у њеном срцу.

- Мени ће концерт одржан на Ушћу заувек остати у најлепшем сећању. Радујем се томе да поновимо тај спектакл, а надам се да ћемо тада и оборити досадашњи рекорд посећености - рекла нам је Цеца, па открила да ову титулу дугује својој верној публици.

- Ово није само мој, већ је и успех моје публике. Можемо само бити поносни на то што смо заједно пласирали Београд тако високо на светској мапи најпосећенијих концерата - рекла нам је Ражнатовићева за крај.

Подсетимо, о Цецином спектаклу на Ушћу писали су готово сви домаћи, али и инострани медији, а овај догађај су испратили и ЦНН и ББЦ. То је уједно био и отварајући концерт Цецине турнеје „Гром“ која је оборила све рекорде посећености широм Балкана.

Унук је музикалан на мене

Цеца је недавно открила да је њен унук Жељко, иако је јако мали, већ показао склоност ка музици.

- Жељко има само две године, а прича и пева, све упија као сунђер. Јако је музикалан иако је мали, озбиљно гађа интонацију, мислим да је повукао ген на мене и да има таленат за музику - рекла је Цеца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas