Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ово нико није знао: Ђоле Ђогани након 22 године открио прави разлог развода од Слађе

Иако су обоје јавне личности, до сада се није знало зашто су се развели Ђоле и Слађа.

1647417466_djole.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Слађа Делибашић и Ђоле Ђогани пре више од две деценије ставил су тачку на брак. Остали су у добрим односима, а певачица је својевремено о растанку говорила са сетом и признала да је, можда, погрешила.

Прочитајте још: Данас се навршава 12 година од смрти КСЕНИЈЕ ПАЈЧИН: Ништа није указивало на ТРАГЕДИЈУ, само 48 сати пре убиства објавила последњи селфи (ФОТО)

- Некада кажем да сам брзо и исхитрено направила тај развод. Брзоплета сам. Код мене нема стрпљења. У свему сам или најбоља или најгора, нема средине. Мислим да мени бог није отворио врата у погледу љубави и да ме ставио на разна искушења. Била сам с партнерима и на крају увек нешто искрсне", рекла је Делибашићева једном приликом за "Курир", док се Ђоле све до сада на ову тему није оглашавао.

Тај период  је био јако болан

- Веома тешко сам поднео развод, први пут у животу нисам знао да се снађем. Кад смо градили кућу у којој сада живи Слађа, правио сам два спрата, велико двориште, замишљао сам да ћу у том неком делу, када будем деда, пећи роштиљ. Видео сам унапред цео живот с њом, замишљао унуке. И ођедном крај. Био сам изгубљен, нисам знао како даље, рекао је Ђоле у документарном филму "Живот и сцена" када је признао да је ишао код психијатра.

- Молио сам Слађу да седнемо, причамо и видимо у чему је проблем. Чак сам ишао код психијатра, тражио сам стручно мишљење. Звао сам је да заједно одемо на разговор и видимо како ћемо да се понашамо у новој ситуацији и према деци, јер ја нисам знао како. Она ме је тада пуна себе погледала и рекла: ‘Ти и треба да идеш код психијатра‘. Једном сам успео да је одведем, али њој се то није допало", испричао је Ђогани и нагласио да је Слађа крива за развод.

Прочитајте још: Специјалисткиња неуропсихијатрије објашњава због чега су жене депресивније од мушкараца?

Пресудан тренутак за развод

 - У периоду развода много сам је штедео у медијима и добио по леђима. Нисам ја био тај због ког се десио развод, него она. Слађа није могла да се снађе с популарношћу и новцем. Нисмо ми имали много, али за њу су се тада закачиле неке спонзоруше другачијег начина живота и неки мушкарци који су је хтели за себе и обећавали јој свашта", казао је Ђоле Ђогани и открио који тренутак је био пресудан:

- Она се погубила и почела да тражи од мене више слободе него што супруга и мајка двоје деце треба да има. Рецимо, да са другарицама излази до два сата ноћу, а да ја седим код куће и чекам је. То је био један од њених услова. Мени то није одговарало и рекао сам јој: ‘Ајде лепо да завршимо са свим тим‘".

Слађа овога пута није желела претерано да се осврће на прошлост, већ је кратко одговорила да јој је најбитније да њена породица зна истину.

"Његови интервјуи и његове жалопојке ме не занимају. Немам потребу да објашњавам. Све што је рекао, нека буде тако, а ја ћу да ћутим. Не могу да се бавим причама од пре 22 године. Моји најближи и ја знамо најбоље шта је било. То ми је битно, да мој отац, брат и деца знамо шта се тада дешавало", рекла је Слађа за медије.

Прочитајте још: Специјалисткиња неуропсихијатрије објашњава због чега су жене депресивније од мушкараца?

Слађа се не појављује често у медијима, али судећи по њеним фотографијама и даље води рачуна о свом изгледу.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas