Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Ово нисте знали: Цецин дечко је рођак нашег популарног водитеља! Ево ко је у питању

Водитељ открио тајну

1630917760_bogdan.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен
Oglas

Водитељ Огњен Амиџић је у сродству са садашњим дечком фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић, Богданом Срејовићем и признаје да би волео да се њих двоје венчају. 

Прочитајте још: Јована Јеремић открила да је у детињству имала КОЗУ коју је ШМИНКАЛА: "Морала је да буде најлепша"

Наиме, поводом нове сезоне његове емисије "Амиџи шоу", водитељ је прокоментарисао своје досадашње госте, као и Цецу Ражнатовић. Том приликом Огњен је открио да би на свадби био са младожењине стране.

-  Цеца и ја смо причали да дође са ћерком Анастасијом, али се после тога, искрено, нисмо више чули... Сада ћу преко свог рођака Богдана морати да ургирам да ми дођу у емисију! Нас двојица смо рођаци преко моје прабабе из Пљеваља. Он ми је то испричао, па сам се распитао и схватио да је у праву - започео је Огњен за "Информер" и признао да би волео да се његов рођак ожени највећом балканском звездом:

"Ако се буду венчавали, бићу на младожењиној страни"

- Волео бих да се он и Цеца венчају! Ако се Цеца буде удавала за Богдана, ја ћу са својим рођацима, логично, бити на младожењиној страни.

Огњен је и открио са киме се од познатих највише дружи, али и по чему ће се нова сезона "Амиџи" шоу програма разликовати.

- С много људи сам добар, ту су Наташа Беквалац, Газда Паја, "Харикејн"... Са свима се чујем и када имамо времена, попијемо кафу. Мада, мој дан је толико препун да немам времена ни за шта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas