Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Ово су ТРИ фотографије ЛЕПЕ БРЕНЕ које су у 2021. години запалиле мреже! Две објаве сламају срца.... (ФОТО)

Претходна година донела је бројне изазове, срећне и оне тужне трнутке.

1640878821_lepa_brena_project_bitef_08042021_0036.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Славна певачица Лепа Брена, икона периода Југославије, идол бројим девојчицама и женама и једна од највећих звезда на Балкану данас ужива у сваком трунутку свог живота, време воли да проводи са породицом, али и да значајне тренутке у свом жиовту подели са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Пратили смо њен  Инстаграм налог и пронашли три фотографије које су током 2021. године запалиле друштвене мреже и наишле на највећи одјек међу публиком.

Прочитајте још: Након што су јој родитељи пронађени мртви у дому, огласила се популарна глумице: "Желим приватност да тугујем"

Највише реакција, лајкова имала је фотографија са текстописцем Марином Туцаковић, којој је Лепа Брена посветила најемотивније речи које терају сузе на очи.

- Шта год да кажем за Марину увек је мало. Отишла је жена песник свих нас, нас пријатељ и друг , која је знала као скенер наше душе шта мислимо и осецамо. Никад се неће више родити таква зена коју смо сви волели и поштовали. Остаће њени текстови као печат свих нас, једног времена у коме смо имали највећег песника и друга, пријатеља. Нека јој је лака земља и нека нас сад гледа са неког бољег места. Волимо те Марина и волећемо те увек и поштовати јер си нам својим делима улепшала жзивоте , где смо твоје речи преточили у емоцију коју су сви осетили - написала је Лепа Брена.

Прочитајте још: Рада Манојловић НОВОГОДИШЊОМ честитком расплакала све: Ево коме је наменила

Друга по реду, фотографија са највише лајкова Брениних фанова је објава посвећена рођендану сина Александре Пријовић и Филипа Живојиновића, малом Александру на коме позира заједно са новопеченим дедом Бобом Живојиновићем.

Следећа, трећа фотографија по рангу броја лајкова је фотографија са глумцем Миланом Ланетом Гутовићем, који нас је напутио у сада већ одлазећој години, а са којим је Брена учествовала у снимању филма "Тесна кожа".

- Драги Лане. Знам да си отишао на боље и лепше место. Дао си као уметник целога себе и оставио велики печат као глумац на целом Балкану. Ти си као прави и велики људи и глумци, помогао ми, пружио ми савет и подршку, да направимо историјску сцену за филм "Тесна кожа". Тако раде великани. Нека ти је лака земља и вечна слава. Амин - написала је испод фотографије Лепа Брена.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas