Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СКАНДАЛИ КОЈИ СУ ПРОЦУРЕЛИ У ЈАВНОСТ: Принц Хари био на ОДВИКАВАЊУ од наркотика

Британска краљевска породица интригира цео свет и ма колико се трудили да сакрију шта се десило иза зидина, скандали увек процуре у јавност.

1712737502_2572567_princ-hari_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Прељубе, неверства, издаје, опијати и алкохол, чести су сапутници на двору.

Принц Хари, био је у центру скандала када је у јавности пре неколико година процурила вест да користи канабис.

Харију је тада отац, краљ Чарлс ИИ, наредио да посети клинику за рехабилитацију од дрога након што је откривено да је пушио канабис и опијао се.

Да ли је било тако?

Хари је о свом проблему са наркотицима отворено говорио у својим мемоарима "Резерва", а кокаин је био једна од многобројних супстанци које је злоупотребљавао у том периоду.

- Знао сам да је ово лоше понашање. Знао сам да није у реду. И моји другови су знали - написао је Хари.

Како је тада открио, он се дрогирао, као и многи људи, да би се носио са менталном траумом. У Харијевом случају, то је било у покушају да се избори са губитком своје мајке, принцезе Дајане.

- Није било забавно и није ме учинило да се осећам посебно срећним као што су се други чинили.

Новински извештачи су се заправо обратили званичницима палате 2002. године, тврдећи да имају фотографије којима доказују да Хари узима кокаин, наводи се у мемоарима. Хари се у књизи хвали како је лагао званичнике и навео краљевску породицу да демантује оптужбе новинарима.

У фебруару 2002. - исте године, када је Хари натерао палату да лаже како би штампао о својој злоупотреби кокаина - краљ Чарлс, тада принц од Велса, уписао је Харија у програм лечења зависности у Рехабилитационом центру Феатхерстоне Лодге у ​​јужном Лондону према Гардијану.

Феатхерстоне је тада називан детоксикационим објектом за кориснике хероина. Краљевски извори у то време само су потврдили да је Хари, тада 17-годишњак, у неколико наврата признао да је "експериментисао“ са канабисом. Такође је речено да је прекомерно пио.

Скандали потресали двор

Иако је његово понашање у најмању руку скандализовало свет, узимајући у обзир понашање других чланова краљевске породице није био први, а ни једини.

Скандал који је потресао двор много дубље било је у време када је у Кенсингтонској палати опијате користила принцеза Маргарет, млађа сестра краљице Елизабете.

Она је била позната као бунтовница и принцеза која је неретко водила раскалашан живот, а у медијима се често шушкало о њеним неверствима. Један од њених љубавника био је и Лорд Сноудон, са којим је често користила опијате.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas