· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

МОДНА ПАРАДА у срцу Београда: Топ стајлинзи или промашаји дама са ДОМАЋЕ ЕСТРАДЕ на ревији познате креаторке?! (ФОТО)

Модној ревији дизајнерке Биљане Типсаревић присуствовале су познате даме са домаће јавне сцене

1653418691_revija-naslov.jpg

Модне трендове диктира Београд, а доказ за то је и недавно одржана модна ревија познате креаторке Биљане Типсаревић која је у башти једног престоничког хотела окупила бројне познате личности са домаће естраде. Поред познатих личности, у првим редовима био је и њен супруг, тенисер Јанко Типсаревић који је пружио велику подршку својој изабраници.

Прочитајте још: Музика током тренинга: Да ли нам заиста помаже да вежбамо боље?

Биљана је представила летњу модну колекцију "Манифест", а догађају су присуствовале многе даме које важе за једне од најбоље обучених. 

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Директно из Лондона, на ревију је дошла и креаторка Маријана Матеус, која је одабрала карирани комплет од твида. Овај материјал поново је у тренду, а многи су били одушевљени њеним стајлингом.

Фото: Атаимагес

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Анастасија Ражнатовић одабрала је светле боје и сатен. Жуте панталоне, светлоплав топ и зелена јакна савршено су истакле певачицин преплануо тен. Зелена ташница и плаве ципеле дале су завршни печат комбинацији.


Фото: Атаимагес

Инфлуенсерка Ена Луна одлучила се за рељефан топ у облику две руже и панталоне дубоког струка. Нежноплава Шанел ташна савршено се уклопила уз сандале исте боје.


Фото: Атаимагес

Глумица Марија Каран се појавила у белим панталонама и краткој беж кожној јакни. Бордо торба од перја привлачила је највише пажње, као и већи прстен на левој руци.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)


Фото: Атаимагес

Певачица Марина Висковић одлучила се за белу боју "од главе до пете". Аутфит је допунила Фенди ташном из најновије колекције.

Прочитајте још:  Маша Терзић прославила рођендан без изабраника? Непосредно пред порођај организовала прославу, а Звездан је изјавио ово (ФОТО)


Фото: Атаимагес

Снежана Дакић се, тотално супротно од ових дама, одлучила за тамније тонове. Она се појавила у црној хаљини, коју је употпубила сандалама, ташном и кармином у црвеној боји.

Прочитајте још: Радост у дому Лидије Вукићевић: Њен наследник поделио важну вест (ФОТО)


Фото: Атаимагес

Догађају је присуствовала и инфлуенсерка Зорана Јовановић, познатија као Зораннах која се одлучила за необични топ са перјем, шире сиве фармерке и зелену торбицу. 


Фото: Атаимагес

Шта ви мислите, која дама са домаће естраде је имала топ стајлинг, а која потпуни модни промашај?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.