Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пеђа Јовановић о помирењу са бившом супругом: "На добром смо путу"

Пеђа Јовановић је увек искрено говорио о разводу од супруге Ане

1699859918_pedja_jovanovic_10112023_0031.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Пеђа Јовановић некада је био део групе "Близанци" са братом Ненадом. Ипак, пре неколико година је одлучио да започне сасмосталну каријеру. И ове године је распродао неколико концерата, а изгледа да и у његовом приватном животу све иде по плану.

Пеђа је на добром путу да се помири са бившом супругом Аном са којом има троје деце. Певач је увек искрено говорио о њиховом разводу, наглашавајући да је он крив јер је почео да претерује у пићу. Сада су ствари другачије, а успео је да проблем са алкохолом превазиђе, у чему су му управо помогла деца и супруга.

- Оставила ме је баш у том периоду када сам претеривао у пићу. Није могла да ме трпи, то нико не би могао нити би требало да трпи. Мој савет свим женама је да се одмах склоне од партнера-алкохоличара. Ту нема ничег доброг. Ко би волео да има алкохоличара у кући. Био сам немогућ тада и разумем што је отишла - рекао је он раније.

Пеђа је сада бившу супругу обрадовао мноштвом букета розе ружа, а каже да би ускоро требало да уследи и помирење.

- У односу на то колико она заслужује је ситница. На добром смо путу, не бих рекао да је још званично помирење, али навлачим је на танак лед, због поклона је била пресрећна - рекао је певач пре одржаног концерта, пише Блиц.

ВИДЕО НОВОСТИ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas