Oglas
· · Komentari: 0

Peđa Jovanović o pomirenju sa bivšom suprugom: "Na dobrom smo putu"

Peđa Jovanović je uvek iskreno govorio o razvodu od supruge Ane

1699859918_pedja_jovanovic_10112023_0031.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevač Peđa Jovanović nekada je bio deo grupe "Blizanci" sa bratom Nenadom. Ipak, pre nekoliko godina je odlučio da započne sasmostalnu karijeru. I ove godine je rasprodao nekoliko koncerata, a izgleda da i u njegovom privatnom životu sve ide po planu.

Peđa je na dobrom putu da se pomiri sa bivšom suprugom Anom sa kojom ima troje dece. Pevač je uvek iskreno govorio o njihovom razvodu, naglašavajući da je on kriv jer je počeo da preteruje u piću. Sada su stvari drugačije, a uspeo je da problem sa alkoholom prevaziđe, u čemu su mu upravo pomogla deca i supruga.

- Ostavila me je baš u tom periodu kada sam preterivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi voleo da ima alkoholičara u kući. Bio sam nemoguć tada i razumem što je otišla - rekao je on ranije.

Peđa je sada bivšu suprugu obradovao mnoštvom buketa roze ruža, a kaže da bi uskoro trebalo da usledi i pomirenje.

- U odnosu na to koliko ona zaslužuje je sitnica. Na dobrom smo putu, ne bih rekao da je još zvanično pomirenje, ali navlačim je na tanak led, zbog poklona je bila presrećna - rekao je pevač pre održanog koncerta, piše Blic.

VIDEO NOVOSTI

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas