· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Песма Оливера Мандића "Љуљај ме нежно", била је намењена ОВОЈ певачици (ФОТО)

Певачица открила тајну о песми Оливера Мандића

1602945403_igor_pervic_29042019_00008.jpg
Фото: Атаимагес

Рокенрол звезда Слађана Милошевић признала је да јој смета када је називају певачицом, јер је она, како наглашава, све друго осим тога и много више од тога. 

Прочитајте још: Тоше Проески предосетио смрт? Ове РЕЧЕНИЦЕ 6 сати пре несреће шокирале су све

- Називају ме певачицом, а ја сам много више од тога, музичар и композитор. На Берклију сам студирала композицију, на МИТ-у гитару, а на нашем Факултету музичке уметности виолину. Знате, ту моју музику коју слушате и волите створио је музичар и композитор, није се то само створило – рекла је Слађана у емисији „Кец на једанаест“.
 

 
 
Такође, Слађана је истакла да себе никада није представљала кроз физички изглед, већ искључиво кроз музику.: - Да сам остала у имиџу „секси даме“, онда би сво моје образовање које сам навела – пропало. Тенденција је и данас да се жене приказују као објекти. Одувек сам била бунтовник, и нисам била човек љубави, јер сам имала много посла. Морала сам да напишем енциклопедију. Ипак, ја сам неко ко воли све људе, без обзира на то да ли су били у вези са мном или не – каже рокенрол дива и открила, да ли је до сада имала љубави у животу.
Фото: Атаимагес
 
- Ово је моја трећа љубав – рекла је загрливши свог пса у наручју. – И ово је моја највећа љубав. Ја се кајем због свега, таква сам, рационална. Кајем се што сам дозволила да ми се љубав икада и догоди.  Позната по свом препознатљивом, ексцентричном и стилу који је одувек био испред нашег времена, Слађана је рекла: 
 
- Све сам морала прво да видим у својој глави, јер нисам имала где да видим све оно што сам носила. То је нешто подсвесно, јунговски у мени. Када су ме 1981. године позвали на Југовизију као представника Србије са песмом „Рецепт за љубав“, РТС-у се није допало што сам имала једну белу, а другу црну ногавицу, тегет косу, што су сви музичари, мушкарци, били нашминкани и имали црвени кармин. Хтели су да откажу наш наступ. Једно сат времена смо се добро исвађали, а онда су ипак попустили, јер заиста би било глупо да нисмо наступили зато што мушкарци носе црвени кармин – каже Слађана и додала, да је читав живот ненаспавана. 
 

 
- Сећам се, у којем год хотелу да смо спавали, већ око 6.30 изјутра окупљали би се људи испод прозора, или су чекали испред рецепције. Увек је била гужва, никада се нисам наспавала. 
 
 
Многи можда не знају, али песма “Љуљај ме нежно” првобитно је била намењена баш Слађани Милошевић: - Марина Туцаковић је написала текст, а Оливер Мандић аранжман и та песма ми се и тада и данас много допада. Али, да сам након “Секси даме” снимила ту песму, моја каријера какву данас имам и коју сам желела, никада се не би догодила. Морам да наговорим Оливера да снимимо дует, да је отпевамо заједно – рекла је Слађана.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.