Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Петар Грашо је дефинитивно прошлост: Данијела Мартиновић прошетала са новим дечком - Певачица коначно заљубљена (ФОТО)

Данијела Мартиновић прошла је кроз тежак период када ју је Петар Грашо оставио након 24 године

1678277517_danijela_martinovic_26102019_0022.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сплитска певачица Данијела Мартиновић и Петар Грашо били су у вези чак 24 године. Међутим, до разлата је дошло после две деценије, када је јавност сазнала да је Грашо заљублљен у дупло млађу ћерку музичара Точнија, Хану Хуљић.

Хана и Петар венчали су се прошлог фебруара, а неколико месеци касније постали родитељи мале Албе. Али, и Данијели се осмехнула срећа. Иако је прошла кроз тежак период, недавно је открила да је у вези која је почела крајње спонтано, тачније једним телефонским позивом:

- Први сусрет догодио се пре отприлике годину дана, кад је адвокатица у моје име поднела пријаву за крађу идентитета преко интернета. Случај је брзо решен, а потом се почела развијати наша прича. Све је започело једним непланираним телефонским позивом, који се очито морао догодити. Након што смо се упознали, проводили смо пуно времена разговарајући и полако почели примећивати да делимо исте вредности, погледе на живот и свет око себе, па чак и понеке снове - изјавила је недавно за "Глориа.хр"

Иако испрва није открила много о својој новој вези, хрватски магазин Глориа пише да је реч о инспектору Јосипу Плавићу (49). Њих двоје су усликани како шетају загрљени, насмејани од ува до ува.

Данијела је за поменути магазин рекла да су јој године донеле мир, слободу и срећу.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas