Oglas
· · Komentari: 0

Petar Grašo je definitivno prošlost: Danijela Martinović prošetala sa novim dečkom - Pevačica konačno zaljubljena (FOTO)

Danijela Martinović prošla je kroz težak period kada ju je Petar Grašo ostavio nakon 24 godine

1678277517_danijela_martinovic_26102019_0022.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Splitska pevačica Danijela Martinović i Petar Grašo bili su u vezi čak 24 godine. Međutim, do razlata je došlo posle dve decenije, kada je javnost saznala da je Grašo zaljublljen u duplo mlađu ćerku muzičara Točnija, Hanu Huljić.

Hana i Petar venčali su se prošlog februara, a nekoliko meseci kasnije postali roditelji male Albe. Ali, i Danijeli se osmehnula sreća. Iako je prošla kroz težak period, nedavno je otkrila da je u vezi koja je počela krajnje spontano, tačnije jednim telefonskim pozivom:

- Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove - izjavila je nedavno za "Gloria.hr"

Iako isprva nije otkrila mnogo o svojoj novoj vezi, hrvatski magazin Gloria piše da je reč o inspektoru Josipu Plaviću (49). NJih dvoje su uslikani kako šetaju zagrljeni, nasmejani od uva do uva.

Danijela je za pomenuti magazin rekla da su joj godine donele mir, slobodu i sreću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas