Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Петар Стругар и Калина Ковачевић у вези? Глумачки пар наводно ужива у љубави већ четири месеца

Глумачки пар ужива у љубави

1666855200_strugar-kalina.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен ТВ Пинк/Атаимагес
Oglas

Петар Стругар (34) је већ четири месеца наводно у вези са Калином Ковачевић (38).

Прочитајте још: Бивша чланица групе "Моделс" отворила душу: Синди проговорила о БИВШЕМ мужу - "Није имао професију, а ни искуство"

Глумац је наводно, како преноси Информер, недавно оставио невенчану супругу Ољу, јер се заљубио у колегиницу, са којом је месецима у тајној љубавној вези. Откако се Калина у марту ове године растала од Владимира Рековића, интензивно је почела да се виђа са Стругаром.

- Калина и Петар су се сасвим случајно неколико пута нашли на истим местима откако се она развела, а убрзо су започели и рад на представама "Године врана" и "Рат и мир", где су се још више зближили. У почетку су се чули другарски, али су убрзо схватили да међу њима има нечег више од пријатељства. Покушали су да игноришу емоције, јер је Петар тада био са Ољом, али нису успели. Толико су се заљубили једно у друго да је Стругар у једном моменту био и са њом и са супругом у исто време. Када је схватио да више не може да буде на две стране, одлучио је да остави жену - каже извор близак глумцу.

Он додаје да је његова невенчана супруга тешко поднела растанак, јер се све догодило изненада.

- Петар је без икакве најаве оставио Ољу. Она није ни слутила да њен супруг већ неколико месеци има аферу са колегиницом, коју крије од свих. Тек је недавно рекао Ољи да више не жели да буде са њом. Није знала шта је снашло, била је у шоку!

Петар је толико одлепио за Калином да се не одваја од ње.

- Заједно путују, а и у Београду се не одвајају један од другог. Пошто се више не крију, комшије у Блоку 45 виђају Петра како шета Калинину браон пудлицу. Понаша се као да су 100 година заједно. Нераздвојни су, заједно су по цео дан. И Калина је одлепила за њим, понаша се као шипарица. Само се смеје. Нико је није видео тако дуго срећну - завршава извор.

Калина је пре ванбрачне везе са Владимиром Рековићем, са којим има трогодишњу Анику, била у браку са Радетом Ћалдовићем, са ким је добила ћерку Миону. Петар је био у браку са колегиницом Иваном Николић, са којом има сина Зарија, док је са Ољом добио сина Иву.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas