Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Пето дете? Што да не": Мирка Васиљевић проговорила о проширењу породице, па додала зашто је отишла на одмор без Вујадина

Лепа глумица открила мало познате детаље из пословног и приватног живота

1692022320_banja_premijera_13082023_0004.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Мирка Васиљевић, која се ове године опробала као водитељка 47. Фестивала филмског сценарија Врњачка Бања, у интервјуу за Информер отворено је причала о каријери, али и породици.

Мирка је за поменути портал открила зашто се већ 14 година није удала за фудбалера Вујадина Савића, са којим има четворо деце. 

Када ћете Вујадин и ти да озваничите везу?

- Вујадин то планира већ 14 година, и ја такође, али увек ми нешто буде прече у том кратком слободном периоду које он има за себе и нас. Увек ми је боље нешто друго да радим него да пролазим кроз стрес због свадбе! Од септембра крећем са снимањем четврте сезоне серије "Ургентни центар". Радићу и за РТС емисију "Свадба из мог краја". Већ трећу годину викенде проводим на свадбама по Србији и с народом који се стварно венчава.

Да ли сте били на одмору овог лета?

- Била сам сама на одмору са децом јер је Вујадину увелико почела припрема за наредну сезону, тако да од њега нема ништа до децембра. У фудбалском свету само крајем маја и крајем децембра можете да имате покоји слободан дан, тако да само тада можемо сви заједно на одмор. Сада уживам јер су деца на распусту. Не журим, не гледам на сат да ли треба да устану за школу и да уче.

Је л' планирате пето дете?

- Задовољни смо били са троје, па је дошло четврто... Аника је још мала, а потребна је велика организација око њих четворо, нарочито зато што је Вујадин одсутан... Сада смо задовољни овом бројком, а да ли ће бити и пето дете? Па, зашто да не!

Да ли деци дозвољавате друштвене мреже?

- Вујадин и ја гледамо да нађемо златну средину, колико је то могуће. Некад смо строжи по том питању, а некад им попустимо. У данашње време је незгодно да немају друштвене мреже, али треба задржати и традиционалне вредности, а то подразумева игру са другарима. Када претерају са телефонима, терам их на пољану да се играју.

За промо-видео овогодишњег фестивала снимила си скеч по угледу на "Сqуид гаме". Јеси ли гледала ту серију?

- Више знам о тој серији због деце, јер постоји милион клипова на Тик току, Инстаграму и Јутјубу. Моја деца су упућенија, па су ми пренела све о тој серији. Баш на том снимању срела сам Љиљану Стјепановић, с којом се нисам видела годинама, а заједно смо глумиле у "Љубав, навика, паника". Много сам се обрадовала. Шалила се на мој рачун и рекла ми је да не може да верује да сам порасла. Памти ме када смо снимали серију, тада сам имала само 12-13 година. За њу сам и даље дете, и то дете које има четворо деце! Љиља ми је рекла да треба да направим и пето!

Волиш ли фестивале?

- Да, нарочито глумачке. То су моменти лепог дружења, успомена, стицања нових познанстава и могућности да се погледају добри филмови. Са 13 година сам била на првом фестивалу. То су били Филмски сусрети у Нишу и тада сам добила и прву награду у каријери за улогу у серији "Љубав, навика, паника". Мени су Сека Саблић, Никола Симић и Љиља Стјепановић били као део фамилије када смо снимали ту серију, јер смо много времена проводили заједно.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas