· · Коментари: 1

Певачица доживела непријатност на наступу: Илду Шаулић напао гост у кафани

Певачица се јако уплашила

1650006246_ilda-1.jpg
Фото: Атаимагес

Илда Шаулић, доживела је велику непријатност у једној београдској кафани, због навелентног коста који јој није дао да ради свој посао.

Прочитајте још: Драгана Косјерина новом фотографијом збунила све: Да ли је то урадила у тајности? (ФОТО)

- Илда је госпођа, она себи никада не би дозволила да пређе границу са публиком. Она има интеракцију са публиком, али постоји граница, а гости не могу да се понашају како они желе само зато што дају новац. Илда није из те приче, пева зато што воли, а не да би од тог новца преживела - каже извор близак певачици за "Свет" и додаје да је Илдин супруг одлучио да јој унајми обезбеђење, јер се веома уплашио:

- Ситуација је била врло непријатна, обезбеђење је на крају човека који ју је узнемиравао цело вече избацио из ресторана. Покојни Шабан није био одушевљен када је Илда одлучила да крене његовим стопама, јер је знао да бити певачица није лако и да жени попут ње није место у кафани. Штално је страховао шта ће јој се десити - каже извор и додаје да је најбурније одреаговао Илдин муж Бојан.

Прочитајте још: Маријана Мићић о томе како се снашла у улози маме, а открила и шта јој је био НАЈВЕЋИ СТРАХ током трудноће

- Веома се потресао. Иначе је никад не пушта саму, али је то вече чувао ћерку Ему. Одлучио је да јој након овог инцидента ангажује обезбеђење - открива извор да је Бојан спреман на све како би заштитио супругу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.