Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Певала испред продавниаца одеће, у малим клубовима... Пут успеха Лејди Гаге није био лак - "Нико није веровао у мене" (ВИДЕО)

Лејди Гага је данас једна од најуспешнијих певачица

1687864137_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа/ принтсцреен/ Твитер/ Гага Даилy
Oglas

Певачица Лејди Гага остварила је велики успех и сада је једна од најпопуларнијих певачица на планети, са вртоглавим сумама зараде. Ипак, није јој све у каријери ишло лако - напротив. Њени почеци били су врло тешки и напорни, о чему је и сама говорила у пар наврата.

Најпре, многе дискографске куће нису хтеле да сарађују са Лејди Гагом, као разлог наводећи да је "превише уврнута". Тако је Гага наилазила на многа одбијања, а када је напослетку објавила свој први албум "Тхе Фаме" 2008. године, наступала је где год би је позвали.

Она није пуно марила за место где ће наступати, већ је само желела да на сваки начин допре до публике. Тако је крчила себи пут певајући испред куће намештаја, супермаркета, испред продавница одеће, на избору за мис купаћег костима, испред аква-паркова, у малим,ноћним клубовима са лошим озвучењем итд. Сада су на друштвеним мрежама поново испливали снимци са самог почетка каријере Лејди Гаге, а поједини корисници истих су у неверици.

Тек након годину дана, албум "Тхе Фаме" је постао запажен, а три песме су се посебно издвојиле, однсно постале планетарни хитови - "Покер фаце", "Јуст данце" и "Папараззи".

Гага је и сама једном приликом изјавила да је за свој вртоглави успех сама заслужна, као и да нико није веровао у њу када је упловила у свет шубизниса.

- На почетку каријере морала сам много да се борим. Одбијале су ме многе дискографске куће, говорили су ми да сам превише уврнута. Прошла сам кроз велику борбу да бих дошла до овога што сам данас. Писала сам песму за песмом док коначно није дошао хит "Јуст данце". Годину дана сам лила зној и крв, нисам спавала уопште, из аутобуса сам улазила право у клуб и тако из ноћи у ноћ... Нико није веровао у мене. Али, труд се на крају исплатио - причала је Гага, данас једна од најтраженијих певачица.

Лејди Гага је до сада издала шест студијских албума, продатих у више од 125 милиона примерака. Добиница је најпрестижнијих музичких награда укључујући и 12 Греми награда. Поред Шер и Барбаре Стрејсенд једина је америчка јавна личност која се може похвалити Оскаром и Златним Глобусом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas