Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОРБА

"ПЛАКАЛА САМ МНОГО": Ђанијевој супрузи ОДСТРАНИЛИ БУБРЕГ и део ребара, а ево како је открила да има опаку болест (ФОТО)

Ђанијева супруга отворено о здравственим проблемима.

1644395592_pjimage---2022-02-09T093008.319.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/sladja_carpediem
Oglas

Слађана Трајковић, супруга певача Радише Трајковића Ђанија, прошле недеље је хитно оперисана јер су јој лекари дијагностиковали тумор бубрега. Она је јуче напустила болницу, а у великој исповести открила је све детаље агоније кроз коју је пролазила претходних дана.

"Добро сам, опорављам се, све је у реду, за сада. Добро се осећам. Ја сам иначе позитивна жена, иако нисам никада имала овако озбиљне здравствене проблеме", почиње причу Слађа и открива како је сазнала за опаку болест:

"За болест сам сазнала сасвим случајно. Отишла сам да снимим плућа, јер сам пушач, али и због короне. На том снимку су се виделе неке цисте на јетри и панкреасу, па су ме упутили на прегледе целог абдомена. Отишла сам код ендокринолога да ми прегледају цео абдомен. На магнетној резонци видео се тумор на бубрегу. На детаљном контролнм прегледу видело се да има промена и да тумор расте, одмах су знали да је у питању злоћудни тумор и операција је била једино решење", рекла је Слађа.

У том тренутку Слађа се осећала врло лоше, али још лошије јој је сазнање да породици мора саопштити лоше вести.

"Било је јако стресно, али шта ћемо... Само позитивно! Грозно ми је било кад сам морала да саопштим деци и Ђанију. Ђани је велики емотивац и за друге, а тек за мене... Али, ту не можете да промените секирацијом ништа. Само да се наоружате позитивном ставом и енергијом", говорила је Слађа за Пинк.

Прочитајте још: "МНОГИ БИ СЕ НА МОМ МЕСТУ УБИЛИ": Аца Лукас 90-их упао у велики проблем, а ево шта је тада рекао за Карлеушу (ФОТО)

Трајковићева је затим открила да је било много суза, емоција и неизвесности јер свака операција са собом носи ризик.

"Плакала сам много... Кад су ме пред операцију одвезли у болницу и кад су ме оставили и отишли, тада је кренуло све да ме стиже... И страх и емоције и то сазнање да је операција ризична... Била сам свесна свега. Није то уопште једноставно. Не бих тако нешто пожелела ни најгорем непријатељу. Пред моју операцију деца су била ван сваке памети. То је било баш стресно. Морала сам да гледам да будем што позитивнија и јака због њих. Нисам желела да они осете мој страх и тако је и било", каже Слађа и открива све детаље комплексне и ризичне операције:

Слађа је имала много среће да случајно открије овај проблем и да јој лекари спасу живот. Како каже, доктор јој је рекао да овакве ствари често прођу неприметно јер се на обичном прегледу некада и не види.

"Мој доктор ком ћу бити захвална до краја живота ми је рекао да је ова ситуација била за прескакање. Рекао ми је сам имала среће да је магнетна резонанца била одрађена добро и да се све видело, јер на обичном прегледу се то не би ни видело. Срећа у несрећи је била да је то откривено случајно и на време, док болест још није почела да показује било какве симптоме. Никакве симптоме нисам имала, нити ми је ико у фамилији боловао од такве болести", рекла је Ђанијева супруга и открила колико је олакшање осетила након што јој је одстрањен тумор:

"Нисам знала да ћу изаћи тако рано из болнице. Кад ми је рекао лекар да излазим у понедељак, нисам хтела да јавим Ђанију, хтела сам да га изненадим. Јавила сам сину Марку да дође по мене у понедељак ујутру. Тада смо се договорили да не причамо ништа и да га изненадимо и тако је и било. Кад су ме видели после операције, кад сам дошла кући и деца и снаје и сви су ми рекли: 'Боже, како лепо изгледаш!'. Како бих рекла, кад сам се отарасила тога, било ми је лакше. Само да знам да је операција протекла како треба и да више немам то у себи. Осетила сам огромно олакшање."

"Могу да кажем да је чудан осећај живети са једним бубрегом. Чудан је осећај кад знате да вам је нешто одстрањено... Болови јесу присутни, јер је рана од операције још свежа, рез је велики, али сам неупоредиво боље сада него одмах након операције. Тих првих неколико дана сам имала баш јаке болове. Још не знам даљи ток лечења. Чекам налазе и контролу", закључује она.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas