Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НА ВРХУНЦУ СЛАВЕ

"МНОГИ БИ СЕ НА МОМ МЕСТУ УБИЛИ": Аца Лукас 90-их упао у велики проблем, а ево шта је тада рекао за Карлеушу (ФОТО)

Аца Лукас о естради, дуговима и Јелени Карлеуши. Интервју из 1999. године показује колико се популарни певач променио.

1643971104_pjimage---2022-02-04T112623.994.jpg
Фото: Сабор
Oglas

На врхунцу каријере, док су сви певало његову песму "Лична карта", Аца Лукас је дао интервју о ком се данима причало. Ово како је популарни певач гледао на живот пре 23 године.

- Многи ми говоре да треба добро да пазим шта радим и упозоравају ме да то неће вечно трајати! Као да ја то не знам. Није ми се ово десило игром случаја. Нећу да кажем да сам одличан музичар, одличан певач, али мислим да сам као човек исправан.

Прочитајте још: Ксенија Пајчин НЕПОСРЕДНО ПРЕД СМРТ у емисију дошла сва у МОДРИЦАМА (ФОТО/ВИДЕО)

Аца је тада открио и шта му највише смета на естради, као и шта мислио о Карлеуши (са којом ће, годинама касније направити и дует):

- Криво ми је што нам музика не личи ни на шта, а ја музику сматрам уметношћу. Отишла је у тотални аут. Само, каква нам је држава, музика је још и добра...

- О Јелени Карлеуши мислим све најбоље. Жао ми је што је сад многи нападају без везе. Мени је потпуно јасно шта је девојка хтела да каже. Мислим да је јасно и другима, само се праве блесави. Једва су дочекали да она нешто каже, па да је нападну. Није она рекла да певачице раде оне ствари за паре. А да се не лажемо - чињеница је да сви радимо на себи само да бисмо се што боље продали и мазнули што више пара. Одређени глуме да Карлеушу нису добро схватили.

Лукас је открио и колико је, у то време, највише изгубио на коцки, као и која је највећа лаж коју је чуо о себи:

- То је вид забаве, ту нико не добија. Највише сам изгубио сто хиљада марака. Кад сам то преживео... Многи би се на мом месту убили. Добар део лове није био мој.

- Чуо сам о себи све и свашта, крупно и ситно, да ти се смучи. Чуо сам да сам дужан два милиона марака! Добро, дужан сам ето хиљаду марака. Није то толико страшно. Код мене је постало уобичајено да трошим паре унапред, то јест да живим уназад.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas