Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Планирали СВАДБУ, а уследио РАСКИД: Певача МАГЛА БЕНДА и његова вереница Јована јоцић изненадила јавност објавом (ФОТО)

Уместо свадбе, крај

1646725317_savic.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/владансавиц
Oglas

Певач Магла бедна Владан Савић и његова изабраница Јована Јоцић са којом има тропиогодишњу ћеркицу Анђелију, одлучили су да се растану.

Прочитајте још: Сара Јо се огласила након пораза у финалу избора ПЕСМЕ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ: Ево шта је рекла о КОНСТРАКТИ (ФОТО)

Упркос плановима за венчање, које су одлагали због пандемије корона вируса, овај млади пар, решио је да стави тачку на дугогодишњу љубав, а ове наводе потврдили су Јована и Владана на својим Инстраграм профилима.

- До сада сам најлепше животно искуство стекао са Јованом. Име јој је Анђелија. За мене, она ће и даље остати савршена жена и мајка. Сама љубав није довољна за одржавање везе, зато смо Јована и ја решили да надаље наставимо као добри пријатељи. - Желим све вас, који ме волите као друга, као пријатеља свих медија, да замолим за разумевање да на ову тему нећу давати коментаре! Хвала - написао је он на Инстаграму, а затим се одмах огласила и Јована:

- Као што сам до сад делила са вама и лепе и ружне ствари време је и ово да поделим. Заправо, Влада и ја смо одлучили да се растанемо. Остаћемо пријатељи и у добром односу, јер као што већина зна имамо Ђанђу - написала је између осталог блогерка на свом Инстаграм налогу.

Фото: Инстраграм принтсцреен/јованајоциц

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas