· · Komentari: 0
ISKRENO

Sara Jo se oglasila nakon poraza u finalu izbora PESME ZA EVROVIZIJU: Evo šta je rekla o KONSTRAKTI (FOTO)

Mlada pevačica konačno otkrila kako se oseća

1646724287_sara-jo-1.jpg
Foto: Youtube printscreen/RTS

Sara Jo, zauzela je drugo mesto na izboru "Pesme za Evroviziju" na kojoj je izabran predstavnik Srbije, koji će u maju predstavljati našu zemlju na Eurosongu 2022. u Torinu.

Pročitajte još: UBEDLJIVO NA TRONU: Konstraktina najnovija objava na Instagramu ŠOKIRALA SVE ! (FOTO)

Iako su mnogi pomislili da je Sara veoma razočarana što nije pobedila sa pesmom "Muškarčina", koja je postala veliki hit, mlada pevačica konačno se oglasila na svom Instagramu i podelila utiske sa večeri koja je za mnoge predstavnike bila magična.

- Već dva dana pokušavam da saberem utiske jer sam nedeljama preplavljena emocijama. Pišem i brišem ovaj post po ko zna koji put jer želim verodostojno da vam prenesem svoja osećanja. Ko me poznaje, može da pretpostavi o čemu je reč - ništa ne umem da "odradim" tek tako, pogotovo kada mi je stalo do nečega, a itekako mi je stalo do toga da znate koliko ste mi značili u prethodnom periodu i koliko je svaka poruka imala viši smisao. Ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim takav feedback. Podstakli ste me, inspirisali i ispunili od samog izlaska pesme. Osetila sam se voljeno i prihvaćeno kao nikad do sad - napisala je Sara i dodala:

"Žao mi je što mi je promakla pobeda"

- Ali, iako su mi takve reakcije dale vetar u leđa, moram priznati da su me pomalo i uplašile. Sve vreme je bio prisutan neverovatan pritisak, kao i velika odgovornost da opravdam očekivanja - vaša, svoja, očekivanja saradnika, prijatelja, porodice... Imala sam osećaj kao da sve na čemu sam radila se sada svelo na ta tri minuta nastupa. Samim tim su pripreme bile pravi rolerkoster - balansiranje između želja i mogućnosti, isplivavanje nesigurnosti, vođenje raznih borbi sa samom sobom... A vi ste zaista u svemu tome igrali ključnu ulogu (a da verovatno toga niste bili ni svesni). I zato želim posebno da istaknem značaj vaše ljubavi proteklih mesec dana koja je bila MNOGO više od podrške u jednom takmičenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Naravno da mi je bilo žao što mi je "promakla" prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju, i to u svojoj voljenoj Italiji ali, iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada, sa nastupom na koji sam itekako ponosna i sa potvrdom da je to jedino mesto gde se osećam kao svoja na svome. A ono što ste mi vi pružili neću nikad zaboraviti! Takođe, najiskrenije čestitke magičnoj @konstrakta koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj - zaključila je mlada pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.