Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почела да глуми са само 10 година: Скарлет Јохансон о томе како је њен изглед утицао на улоге које јој се нуде

Скарлет Јохансон се присетила почетака у свету Холивуда

1671007461_profimedia-0647633446.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Скарлет Јохансон са само десет година започела је каријеру глумице. Већ од самог почетка била је примећена од стране фимских критичара и добијала је номинације за важне награде.

Глумица се сада присетила почетака у Холивуду, а како каже менаџерски тим јој је све време нудио само провокативне улоге.

Прочитајте још: Можда је ускоро 2023. али за Кејти Холмс као да је 2002.поново: Глумица се на догађају појавила у ОВОМЕ ( ФОТО)

- Тако младе девојке су заиста објективизоване, и то је само чињеница, тако да мислим да у коју год кутију буду стављене, то вас на неки начин поставља на путању како ц́е вам иц́и живот. Сада, очигледно је да су жене заиста у могуц́ности да изаберу свој сопствени пут - почела је Скарлет у подкасту „Сто за двоје“ у иХеартРадио емисији са Брусом Бозијем.

Јохансон је рекла да је отприлике у време када је била у касним тинејџерским годинама, почела да схвата своју женственост.

- Мислим да сам се због те путање према којој сам некако кренула, заиста заглавила у овоме. Била сам некако дотерана на начин да будем оно што називате "глумачком бомбом". Играла сам другу жену и овај предмет жеље и, знате, ођедном сам се нашла сатерана у ц́ошак и нисам могла да изађем из тог типа.

Прочитајте још: Жизел Бундшен блиста у "злату" месец дана након развода: Манекенка одушевила присутне

Ипак, брзо је схватила да бирање улога усредсређених на њен изглед има кратак животни век.

- Мислим да за такву врсту улоге која гори сјајно и брзо онда немате много могуц́ности, а ја сам се осец́ала као да сам тако брзо изгорела.

Лепа Скарлет је сада мама двоје деце. Има осмогодишњу ц́ерку Роуз са бившим мужем Ромаином Дауриаком и једногодишњег сина Косма са супругом Колином Јостом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas