Oglas
· · Komentari: 0

Počela da glumi sa samo 10 godina: Skarlet Johanson o tome kako je njen izgled uticao na uloge koje joj se nude

Skarlet Johanson se prisetila početaka u svetu Holivuda

1671007461_profimedia-0647633446.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Skarlet Johanson sa samo deset godina započela je karijeru glumice. Već od samog početka bila je primećena od strane fimskih kritičara i dobijala je nominacije za važne nagrade.

Glumica se sada prisetila početaka u Holivudu, a kako kaže menadžerski tim joj je sve vreme nudio samo provokativne uloge.

Pročitajte još: Možda je uskoro 2023. ali za Kejti Holms kao da je 2002.ponovo: Glumica se na događaju pojavila u OVOME ( FOTO)

- Tako mlade devojke su zaista objektivizovane, i to je samo činjenica, tako da mislim da u koju god kutiju budu stavljene, to vas na neki način postavlja na putanju kako će vam ići život. Sada, očigledno je da su žene zaista u mogućnosti da izaberu svoj sopstveni put - počela je Skarlet u podkastu „Sto za dvoje“ u iHeartRadio emisiji sa Brusom Bozijem.

Johanson je rekla da je otprilike u vreme kada je bila u kasnim tinejdžerskim godinama, počela da shvata svoju ženstvenost.

- Mislim da sam se zbog te putanje prema kojoj sam nekako krenula, zaista zaglavila u ovome. Bila sam nekako doterana na način da budem ono što nazivate "glumačkom bombom". Igrala sam drugu ženu i ovaj predmet želje i, znate, ođednom sam se našla saterana u ćošak i nisam mogla da izađem iz tog tipa.

Pročitajte još: Žizel Bundšen blista u "zlatu" mesec dana nakon razvoda: Manekenka oduševila prisutne

Ipak, brzo je shvatila da biranje uloga usredsređenih na njen izgled ima kratak životni vek.

- Mislim da za takvu vrstu uloge koja gori sjajno i brzo onda nemate mnogo mogućnosti, a ja sam se osećala kao da sam tako brzo izgorela.

Lepa Skarlet je sada mama dvoje dece. Ima osmogodišnju ćerku Rouz sa bivšim mužem Romainom Dauriakom i jednogodišnjeg sina Kosma sa suprugom Kolinom Jostom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas