Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почело СУЂЕЊЕ Анђели Јовановић: Дочекана АПЛАУЗОМ од стране бројних колега које су дошле да јој пруже подршку (ВИДЕО)

Бранислав Лечић тужио је Анђелу Јовановић јер није хтела да дели кадар са њим у серији "Радио Милева"

1709717623_Foto-Ataimages.rs-D.-Milovanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Д. Миловановић
Oglas

Данас је заказано припремно рочиште Анђеле Јовановић и Бранислава Лечића који је тужио младу глумицу јер није желела да дели кадар са њим у серији "Радио Милева".

Фото: Д. Миловановић

На суђење су дошле бројне колеге како би пружиле подршку Анђели Јовановић, а када се она појавила дочекана је аплаузом. Потом су је све колеге загрлиле и поручиле јој: "Само се смеј."

Фото: Д. Миловановић

Међу глумцима који су се појавили испред суда били су Мирјана Карановић, Милена Радуловић, Ива Илинчић, Тамара Крцуновић, Миона Марковић, Ђорђе Стојковић, Анђелка Стевић Жугић, Маша Дакић, Нина Јанковић, Борка Томовић.

Фото: Д. Миловановић

Глумац Бранислав Лечић се још увек није појавио испред Првог основног суда у Београду.

 

Убрзо након вести о тужби, Анђела се огласила и објаснила о чему је реч.

- Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији „Радио Милева“. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале - рекла је за „Блиц“ Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима „непријатног искуства из прошлости“.

После ње се огласио и Бранислав Лечић који тврди да не зна о ком непријатном искуству из прошлости је реч.

- Не знам на какву непријатну ситуацију Анђела мисли из прошлости. Ми смо се видели само једанпут у животу. Било је то пре девет или десет година. То је био први и једини пут. Хтео сам да радим једну представу и једну од улога сам хтео да наменим њој. Имали смо разговор лице у лице у којем сам процењивао да ли је спремна и способна за улогу коју сам јој наменио. То је била редитељска провера, један опуштен разговор, нормалан, без икаквих сексуалних асоцијација, илузије или било чега што би асоцирало на сексуално. Нити сам је додиривао, нити је она мене додиривала - тврди Лечић за "Информер".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas