Oglas
· · Komentari: 0

Počelo SUĐENJE Anđeli Jovanović: Dočekana APLAUZOM od strane brojnih kolega koje su došle da joj pruže podršku (VIDEO)

Branislav Lečić tužio je Anđelu Jovanović jer nije htela da deli kadar sa njim u seriji "Radio Mileva"

1709717623_Foto-Ataimages.rs-D.-Milovanovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, D. Milovanović
Oglas

Danas je zakazano pripremno ročište Anđele Jovanović i Branislava Lečića koji je tužio mladu glumicu jer nije želela da deli kadar sa njim u seriji "Radio Mileva".

Foto: D. Milovanović

Na suđenje su došle brojne kolege kako bi pružile podršku Anđeli Jovanović, a kada se ona pojavila dočekana je aplauzom. Potom su je sve kolege zagrlile i poručile joj: "Samo se smej."

Foto: D. Milovanović

Među glumcima koji su se pojavili ispred suda bili su Mirjana Karanović, Milena Radulović, Iva Ilinčić, Tamara Krcunović, Miona Marković, Đorđe Stojković, Anđelka Stević Žugić, Maša Dakić, Nina Janković, Borka Tomović.

Foto: D. Milovanović

Glumac Branislav Lečić se još uvek nije pojavio ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu.

 

Ubrzo nakon vesti o tužbi, Anđela se oglasila i objasnila o čemu je reč.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Posle nje se oglasio i Branislav Lečić koji tvrdi da ne zna o kom neprijatnom iskustvu iz prošlosti je reč.

- Ne znam na kakvu neprijatnu situaciju Anđela misli iz prošlosti. Mi smo se videli samo jedanput u životu. Bilo je to pre devet ili deset godina. To je bio prvi i jedini put. Hteo sam da radim jednu predstavu i jednu od uloga sam hteo da namenim njoj. Imali smo razgovor lice u lice u kojem sam procenjivao da li je spremna i sposobna za ulogu koju sam joj namenio. To je bila rediteljska provera, jedan opušten razgovor, normalan, bez ikakvih seksualnih asocijacija, iluzije ili bilo čega što bi asociralo na seksualno. Niti sam je dodirivao, niti je ona mene dodirivala - tvrdi Lečić za "Informer".

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas