Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Појавио се као манекен из Цециног спота: Такмичар "Звезда Гранда" оставио све у чуду (ФОТО)

Несвакидашњи потез такмичара најпознатијег талент-шоуа на овим просторима

1654412592_ceca.png
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Звезде Гранда
Oglas

Жарко Маџић, такмичар "Звезда Гранда", синоћ се појавио идентично обучен као манекен из Цециног спота "Иди док си млад". 

Нажалост, необични перформанс и идеја која ни једном такмичару није пала на памет нису били довољни јер Маџић није прошао директно у наредни круг такмичења.

Саша Поповић је питао због чега Жарко није понео и секиру, баш као што је то урадио манекен из спота. Цеца му је одговорила:

- Срећа да нема секиру колико је гласова добио. Срећа ваша.

Прочитајте још: Јеловник ког се придржава Мирка Васиљевић: Без гладовања и након ЧЕТИРИ ПОРОЂАЈА има раван стомак, а сада открива и како успева

Наша фолк-дива стала је на страну свог такмичара и објаснила да је требало да добије више гласова:

- Требало је да добију више гласова. Мислим да је Жарко вечерас издоминирао, поготово што појединци овде нон-стоп причају како такмичари треба да направе перфоманс, па као немојте само да стојите и кад ми све то урадимо, опет нешто не ваља и стално нешто не ваља, стално своје фрустрације и незадовољство овде спроводите - рекла је.

Заједничка фотографија Маџића и Ражнатовићеве одушевила је многе, а коментарима се није видео крај.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas