Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Покајала се након ЕСТЕТСКЕ ОПЕРАЦИЈЕ: Позната глумица извадила ФИЛЕРЕ (ФОТО)

Позната глумица Ејми Шумер недавно је извадила филере из образа, па је објаснила због чега се покајала.

1640714199_ejmi.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/TheEllenShow
Oglas

Ејми Шумер је позната по улогама у романтичним комедијама, али и по свом позитивном ставу као и шалама на сопствени рачун, због чега се опробала и у стендап наступима.

Овај пут најсмејала је своје пратиоце на Инстаграму, и на тај начин скренула пажњу на естетске корекције.

Прочитајте још: Бекамови објавили ПРАЗНИЧНУ ФОТОГРАФИЈУ, али им је једна ситница ПРОМАКЛА: Због ОВОГ детаља СВИ СЕ СМЕЈУ Дејвиду (ФОТО)

Након што се подвргла убризгавању филера, Ејми је убрзо схватила да је погрешила, па је отишла на корекцију.

- Покушала сам са филерима, али се испоставило да су ми образи већ довољно попуњени сами по себи. Хвала Богу што могу да се отопе, изгледала сам као Малефицент - написала је Ејми и насмејала све након што се упоредила са главним ликом Грдане из филма "Господарица зла".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Многи су подржали Ејми због њене одлуке да се врати на старо: "Увек изгледаш сјајно, не треба ти то, још си млада", поручили су фанови овој глумици.

Док су неки похвалили комичарку због тога што је остала верна себи, други су истакли проблем са притиском који осећају у настојању да што дуже задрже младалачки изглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas