· · Коментари: 0

Породила се жена Бојана Васковића: "Добродошла на свет наша храбра девојчице" (ФОТО)

Певач Бојан Васковић и његова супруга Александра јуче су постали родитељи по трећи пут

1668613747_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/Принтскрин/ Александра Васковић

Александра је родила девојчицу, а одлучили су да јој дају име Хелена. Пар има двоје деце, ћерку Анђелину и сина Михајла, а њихова породица је сада постала богатија за још једног члана.

Млада докторка објавила је лепе вести на друштвеној мрежи Инстаграм уз фотографију из болнице.

- Чекајући да те узмем у наручје. Добродошла на свет наша храбра девојчице, наша трећа љубави највећа на свету! Хелена Васковић – написала је певачева супруга у опису фотографије на којој се види само њена рука и инфузија.

Прочитајте још: Софија Милошевић ускоро на Мундијалу: Иде да бодри Луку са синовима, а открила и када ће бити венчање

Александра је на Инстаграму често делила како протиче њена трудноћа, како би помогла женама које се суочавају са проблемима попут ње. Њој је било саветовано да прекине трудноћу, па се брачни пар прибојавао компликација.

– Ова трудноћа је протекла и даље протиче обојена бојазношћу када је реч о бебином здрављу. Оно што ме је овај пут изненадило је што бебини ултразвучни маркери нису били најбољи у том тренутку и саветован ми је прекид трудноће. Да будем прецизнија, постојала је сумња да са бебом нешто генетски није у реду. Колико је то мене изненадило и уплашило није потребно описивати – објавила је раније на Инстаграму Александра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.