Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Посебан дан за Наташу Беквалац: Објавила фотографије из порођајне сале - "Родила си се ти, али родила сам се и ја" (ФОТО)

Наташа Беквалац поделила је успомене са порођаја

1677587944_57d418d53c4a29838c3aa0943da56589715ce78f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Данашњи дан један је од најлепших и најважнијих у животу наше певачице Наташе Беквалац. Тачно пре пет година на свет је донела друго дете, девојчицу Катју. 

Наташа је сада решила да поделил низ фотографија ћеркице, а међу њима су се нашле и оне најдирљивије, са порођаја.

- Никада нећу заборавити дан када сам те родила. Родила си се ти, али родила сам се поново и ја... Моја Катја данас пуни пет година! - написала је уз фотографију на којој се налази у порођајној сали окружена докторима, када је и забележено рођење Катје.

Фото: Инстраграм/ принтсцреен/ Наташа Беквалац

Фото: Инстраграм/ принтсцреен/ Наташа Беквалац

Лепа Новосађанка ћеркици је упутила и поруку која топи срца:

- Не могу ништа да напишем јер толико цмиздрим од јутрос, од среће и поноса, наравно, то ћу сутра када рођус прође. Моја си највећа љубав и радост, мој си понос и највећа снага и моћ. Поносна на сваки корак који заједно правимо, учиш ме шта значи храброст, ста значи живот. Воли те мама твоја, Кети моја - написала је наша поп звезда на Инстаграму.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas