Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА СЛАВНИХ

После две године ПРОЦУРИЛА приватна слика из куће Џулије Робертс, а пратиоци изненађени (ФОТО)

Џулија Робертс љубоморно чува приватни живот, али њен супруг је управо објавио слику сина

1620283238_Dzulija.png
Фото: ЕПА
Oglas

Џулија са супругом Денијем Модером, који је позанти холивудски продуцент, има троје деце и до сада је успевала да сачува приватни живот далеко од очију јавности. Међутим, Дени је управо објавио видео најновијег сина, а фанови су одушевљени.

Прочитајте још: Меган започела нови бизнис, а Аустралијанци јој се смеју (ФОТО)

На видео Хенри (13) иде у школу тако што вози скејт путем којим возе аутомобили. Он носи дукс и фармерке, као и црвени ранац и маску испод браде. Хенри има светло смеђу косу и веома личи на мајку. На видеу клинац прелази свакодневну релацију од куће до школе, а отац га, очигледно, из аутомобила снима.

И отац воли живот на ивици
И сам Дени воли адреналин. Он често иде да сурфује и објављује слике огромних таласа. Медији су 2016. године објавили да су се развели, али то није тачно.

- Јутарње путовање - потписао је Дени видео.

Где му је кацига!

Пратиоци су одушевљени ретким видеом какав до сада нису могли да виде, али многи од 16.000 људи који су погледали видео, оставили су упозоравајуће поруке:

- Где му је заштитна кацига? - питао је један од пратилаца.

Прочитајте још: ВЕРЕНИЦА Бруклина Бекама има мистериозну болест - ВИКТОРИЈА шаље букет подршке! (ВИДЕО)

Уместо кациге Хенрију је у коси ветар, јер путем дува ветар. И многи други су написали да би волели да виде дете како вози скејт са кацигом.

Последњу приватну слику објавили су 2019.
Други брак
Дени Модер је други супруг Џулије Робертс, а пре њега је била удата за певача Лајла Ловета. И она је њему друга супруга.

Хенри (13) је, иначе, најмлађи син Џулије (53) и Денија (52), а поред њега имају у близанце Хејзел и Финеуса (16). Последња слика њихове деце у јавности појавила се септембра 2019. године када је ћерка направила селфи са шеширом, а отац је објавио уз коментар "Дан ћерки. Тако сам срећан што је ова девојчица моја ћерка...и уме да прави тако добре селфије на мом телефону. Остани уврнута." 

Дени је објавио и заједничку фотографију читаве фамилије пре тачно две године у част супруге Џулије.

Прочитајте још: Гордон Ремзи ОЧАЈАН: Ћерка улази у РИЈАЛИТИ, а ево како изгледа у БИКИНИЈУ (ФОТО)

Џулија и Дени су се венчали 2002. године, а 4. јула ове године планирају да прославе годишњицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas