· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

Гордон Ремзи ОЧАЈАН: Ћерка улази у РИЈАЛИТИ, а ево како изгледа у БИКИНИЈУ (ФОТО)

Холи Ремзи, ћерка славног кувара, донела је одлуку да уђе у ријалити.

1620197698_gordon1.PNG
Фото: Instagram/ screenshot hollyramsayy

Холи, ћерка Гордона Ремзија, прошла је аудицију за британски ријалити програм "Love Island". Славни кувар је очајан, али ћерка већ потписала уговор, пакује се и у јуну почиње снимање.

Прочитајте још: Британска краљевска породица изненађена истраживањем шта људи мисле о Кејт

Славни кувар, који се прославио у ријалити куварским програмима, месецима је убеђивао Холи (21) да не улази у ријалити. Она је, иначе, студирала моду. Учествовала је и у неколико ревија, почела да зарађује као модел, али све је то напустила да би се овог лета појавила у егзотичном ријалитију.

Холи је друга Ремзијева ћерка од петоро деце.

Холи је друга Ремзијева (54) ћерка од петоро, колико их има са супругом Тањом. Она је често оца пратила на премијерама и коктелима, а деловало је да јој "црвени тепих" веома прија.

Ћерка је уписала факултет Conde Nast College of Fashion and Design у Лондону, а редовно се појављивала са породицом у очевој породичним емисијама о кувању на CBBC "Кувајте са Матилдом" и "Ремзијев бранч".

Прочитајте још: ВЕРЕНИЦА Бруклина Бекама има мистериозну болест - ВИКТОРИЈА шаље букет подршке! (ВИДЕО)

Деца славних
Холи прати стопе Дени Дајер (24) ћерке глумца из серије "Истендерси" који је глумио Денија. Она је, чак успела да освоји награду 2018. године са дечком.

Продуценти "Љубавног острва" су изјавили да су пресрећни што ће Холи учествовати, јер су "баш желели да је добију".

Месецима су убеђивали Холи да се прикључи деци славних родитеља.

- Месецима смо преговарали са Холи око њеног уласка у ријалити. Она ће бити узбудљиво појачање екипи и допашће се гледаоцима. Понаша се веома лепо, вредна је и не третирамо је као "татину звезду". Успела је да нађе свој пут и биће веома успешна - кажу продуценти.

Прочитајте још: Кејт и Вилијам славе годишњицу: Заљубио се када је видео на модној писти, а онда јој је дао прстен Леди Дајане (ФОТО)

Холи ускоро креће на Мајорку да се придружи осталим члановима екипе међу којима је и Харли (24),  син бившег боксера Најџела Бена.Шоу "Љубавно острво" ће се снимати у јуну и августу, а прошле године је био отказан због ковида.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.