Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

После нових напада, КАРЛЕУШИ прекипело: "Као ЗВЕР сам научила на УДАРЦЕ" (ФОТО)

Музичка звезда поново на мети осуда медија и колега.

1616234740_jknova.png
Фото: InstagramScreenShot/karleusastar
Oglas

Популарна балканска звезда, певачица Јелена Карлеуша поново се нашла на мети увреда, како публике, тако и медија и колега после емитовања последње емисијие "Звезде Гранда" у коме је изнела лично мишљење о једној кандидаткињи и њеном изгледу.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Убрзо након тог догађаја, кандидаткиња је дисквалификована јер је на друштвеним мрежама подлелила објаву у којој се вређа једна од највећих балканских звезда, Јелена Карлеуша. Уместо подршке, управо Јелена Карлеуша поново је наишла на осуде па се тим поводом поново обратила јавности.

Прочитајте још: Разлика између ДНЕВНЕ И НОЋНЕ КРЕМЕ: А после 30. потребне су нам обе

- Хвала свима на подршци и љубави. Када је неко на самоме врху ове игре, када има највећу популарност, утицај и број пратилаца, мора и да подноси највећи притисак. Како славе тако и мржње - започела је свој пост на друштвеној мрежи Инстаграм.

- Да нисам ментално веома јака, тешко да бих могла да поднесем све оно што 26 година у овом послу трпим. Моја карма је таква да све што дотакнем претварам у енергетски хаос. Ни сама не знам да објасним зашто је то тако. Плашим се да нико други на мом месту не би могао да издржи  сав притисак медија и друштвених мрежа који је константан и немилосрдан - наставила је Карлеуша.

Прочитајте још: Маска за масну кожу од ЗЕЛЕНОГ ЧАЈА: Угодите себи код куће (РЕЦЕПТ)

- На овим просторима не постоји жена која је трпела више и то је нажалост постало нормалноо стање. Али зато нико други није ја. Јер на Балкану само ја генеришем све негативно које се рафално испаљује на мене-у све нове победе и померање граница, у мотивацију, жељу, снагу... Као звер сам научила на ударце јер искрена да будем, ја само за ударце и знам. Ово је суров посао, где притисак зна да сломи и најјаче, где сви мисле да те познају, дају себи право да те "науче памети" и "ставе на твоје место". Али јдном у 100 година, роди се жена којој нико не може ништа. Јер је она тако одлучила - закључила је Јелена у свом посту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas