Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Наша позната глумица у исто време сазнала да је трудна и да има корону

Глумица Нада Мацанковић трудна је по други пут

1616177616_nada.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Јутарњи Програм ТВ ХАППY
Oglas

Трудноћа се десила баш у тренутку када је Нада сазнала да је позитивна на корона вирус, али сада је ситуација у најбољем реду и глумица једва чека да њена породица постане богатија за још једног члана.

Прочитајте још: Нови ударац за Бред Пита: Најстарији син му окренуо леђа и сведочио против њега

 Мораћу да прекинем своје пословне обавезе због приватног разлога. Стиже друга беба - кроз осмех је рекла наша успешна глумица.

- Баш се радује и једва чека. Разлика између Милутина и друге бебе је шест година и месец дана. Код нас је то ето тако. Требало нам је скоро пет година да добијемо прво дете, баш смо се трудили, а ево тачно пет година смо се трудили да добијемо и друго дете. Тако се наместило, није то био наш избор. Али ето тако је судбина хтела - искрена је глумица.

- Мене је трудноћа веома изненадила јер се јавила баш у тренутку када сам била позитивна на корону. После пет дана од теста на корону, урадила сам тест на трудноћу и оба су била позитивна. Тако да ми је у почетку било јако стресно, јер нисам знала да ли ће све бити у реду, да ли ће плод опстати. Доктори не знају шта да ти кажу, нема довољно података о томе како делује на плод. Прва три месеца сам све примила са резервом, нисам никоме ништа ни причала - испричала је глумица у "Међу нама" и за крај навела:

 Хвала Богу, сада је све у реду. Нисам имала неке симптоме, једино сам мало теже дисала, али нисам имала чак ни температуру.

Да подсетимо, Нада Мацанковић у браку је са некадашњим репрезентативацем, а сада тренером Одбојкашког клуба Партизан, Бојаном Јањићем. Њих двоје имају сина Милутина, који је глумио сина Милоша Биковића у серији "Јужни ветар".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas