· · Коментари: 0
МИСТЕРИЈА

После смрти Рође Раичевића десила се ЈЕЗИВА СТВАР, коју мало ко зна! (ФОТО/ВИДЕО)

Приче о узроцима његове смрти, ни дан данас не јењавају.

1626156847_rodja.JPG

Рођа Раичевић преминуо је у 45. години у свом стану у улици 27. марта (данас улица Краљице Марије) у Београду. Говорило се да је преминуо од прекомерене дозе метамфетамина и хероина, али то никада није званично потврђено, а наводно је вече пре смрти провео са својом девојком.

Мистерија "кофер"

Већ годинама обожаваоце покојног певача Рође Раичевића интригира његов кофер, који је остао на ходнику зграде у којој је становао и по којег нико није дошао ни толико година после његове смрти. Ипак, то није једина мистерија везана за великог естрадног уметнка.

Свеску са текстовим необјављених песама узео познати певач!

Свеску са необјављеним песмама покојног Рође Раичевића након његове смрти наводно је узео један познати певач који је снимио све те хитове и потписао себе као аутора! То је прича која кружи по естрадним кулоарима годинама...

Реч је о његовим песмама које је за живота написао, али није стигао да их објави. Биле су записане у свесци коју је после Рођине смрти бесправно присвојио његов тадашњи пријатељ и касније, захваљујући томе, од себе направио велико име широм региона...

Једна од оних који су упућени у ту причу је и Биљана Вујовић, текстописац бројних хитова, која је познавала Раичевића.

"Многи су упућени у ту причу. Чула сам да је после Рођине смрти свеску узео његов пријатељ и колега с којим је он био близак. У први мах сам сумњала да је то тачно, али касније сам се уверила да у томе има истине. Врло брзо, тада једва познати певач почиње да снима албуме на којима су све биле хит песме. Он постаје врло познат и цењен. Каријеру је изградио на Рођиним песмама, за које људи верују да је он сам писао, и криво ми је што се то никада неће сазнати. Не могу да кажем његово име, не желим да имам проблем. Ипак је све остало на рекла-казала", прича Вујовићева и наставља:

"Тај певач већ дуже време ништа не снима. Ако је истина да је он узео свеску, онда може бити да је искористио све песме из ње и даље нема куд. Али не бринем се ја за њега јер ће он још дуго тако продавати маглу, није ни први ни последњи који то успешно ради. Надам се да ће људи који барем мало прате естрадне токове знати о којем певачу се ради", додала је Биљана.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.