Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ: Синди Крафорд опростила се од пријатељице Татјане Патиц емотивним речима (ФОТО)

Ера супермодела се полако гаси

1673518467_Sindi-Ig-printcscr.png
Пхото:Инстаграм принтцскрин/ циндyцраwфорд
Oglas

Татјана Патиц, чувена манекенка пореклом из Немачке, преминула је у 57.години након борбе са раком дојке.
Заједно са Линдом Еванђелистом, Наоми, Синди Крафорд и Кристи Тарлингтон и Клаудијом Шифер представљала је 'Еру супермодела', које су харале модним пистама 90-тих, красиле насловне стране свих магазина, реклама и видео спотова.
Оне су се заједно појавиле и у чувеном споту Џорџа Мајкла ''Фреедом''.

Прочитајте још: ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ: Познато од чега је преминула позната манекенка

Татјана је проглашена једном од најлепших жена на свету, а осим ове, добила је титулу и најмистериознијег модела
након што се повукла из јавности. Њена изненадна смрт изненадила је све, а њена колегиница и пријатељица Синди Крафорд, једна је од многих коју је ова вест затекла неспремну.

Прочитајте још: Погледајте јој лице: Папараци ухватили Синди Крафорд испред спа центра у шестој деценији без шминке (ФОТО)
- Јако је тужно када сам сазнала да нас је напустила прелепа Татјана Патиц. Биле смо само бебе заједно у модној индустрији, и порасле смо заједно. Биле смо на многим снимањима заједно, и у бекстејџу на ревијама. Сећаћу је се као нежну, осећајну, добру, невероватну, и ко би икада могао да заборави те продорне очи. Њена љубав према животињама и природи, је била заразна. Шаљем утеху њеној породици, посебно сину кога је обожавала, написала је Синди.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas