Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ АКИЈУ РАХИМОВСКОМ: Говор ћерке Дине и стихови исписани поред слике потресли све присутне (ФОТО)

У Алеји великана загребачког гробља Мирогој данас су се од Акија Рахимовског опростили неутешни чланови породице, најближи пријатељи и колеге.

1643299895_184315_parnivaljak-koncert8161010_f.jpg
Фото: А. Станковић
Oglas

Испред ковчега стоји плаката и Акијева фотографија, а на њој су исписани стихови песме "Моја је песма лагана".

"Тужна је наша улица од када ниси ту... Јер тужну пјесму пјевају они што остају", стоји на плакати испред ковчега са Акијевим телом.

У Алеји великана окупио се велики број колега и пријатеља, а међу првима се појавио Хусеин Хасанфендић Хус, његов колега из Парног Ваљка, пише Индеx.хр.

С обзиром на актуалне епидемиолошке мере, сви који су волели Акија и желе да му одају почаст, имају прилику то да учине код Зденца живота испред загребачког Хрватског народног казалишта, где могу донети цвеће и запалити свеће у спомен на овог јединственог и великог музичара.

Прочитајте још: "ШАЛИЛА САМ СЕ ДА ИМАМ ТУМОР": Позната глумица о борби са опаком болешћу - открила која 2 симптома не смете да игноришете!

Нјаближи су се купили како би се последњи пут опростили од легендарног певача, а емотивни говор Акијеве кћери Дине дирнуо је многе до суза.

"Једном приликом си рекао да је лако бити висок, али тешко бити велик, велик човек", рекла је схрхана Дина, преноси Индеx.хр.

"Хвала ти тата што си ме научио како је човек само мален под звездама. Ајде бегај, тако си ми говорио, бегај кћери. Бегај тата јер им је досадно горе без тебе. И само да знаш, само ти, тата, и нитко као ти. Волим те тата", рекла је.

Када је Аки изненада преминуо сви су остали без речи, а његови пријатељи из чувене групе "Парни ваљак" опростили су се емотивним речима.

"Напустио нас је наш добри дух, пријатељ и саборац, Аки – човек који је живео за песму, бину и своју публику. Још смо у шоку и неверици и дубокој жалости те тренутно нисмо у стању да дајемо изјаве за медије.Веселили смо се предстојећој турнеји и новом синглу. Ово је превелики губитак драгог нам пријатеља те вас у име његове породице и бенда молимо за разумевање. Овим путем желимо да се захвалимо публици, пријатељима и колегама на порукама подршке и изјавама саучешћа", написали су они.

Подсетимо, Аки је изненада преминуо у суботу 22. јануара, у болници у Новом Месту где је завршио након што му је нагло позлило. Имао је 66 година.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas