· · Коментари: 0
ШОК ОТКРИЋА

ПОСРАМЉЕН Принц Хари: ''МРЗИМ СЕБЕ због начина на који сам се поставио према ситуацији''

У новој епизоди документарца, Меган Маркл открива да је размишљала о самоубиству

1671177712_EPA-Megan-i-hari.jpg
Фото: ЕПА

У најновијим епизодама документарца ''Хари и Меган'', прича полако кулминира. Принц Хари и Меган Маркл,  откривају више него икада у 4.епизоди, говорећи о њиховом емотивном стању током медијске хајке, као и о 
нарушеним односима са осталим члановима краљевске породице. Окосница приче је- како је све ођедном, након фазе ''меденог месеца'' кренуло низбрдо, а такође се говори пуно о менталном здрављу.

Меган у једном тренутку каже да је њено психичко здравље било пољуљано. Како због проблематичног односа са њеним оцем, константних напада од стране енглеских таблоида, и мањком жеље да неко од краљевских званичника стане у њену одбрану.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Принц Хари о детаљима повлачења из краљевске породице: "Било је застрашујуће да мој брат виче на мене"

Напротив, Хари изјављује да су поверљиве информације попут разговора о њиховом могућем прсељењу у Африку или Нови Зеланд,  ''процуреле'' управо из унутрашњих кругова, јер како наводи ''то нико други није могао да зна''.
Меган (41), у документарцу прича отворено да је имала смоубилачке мисли, док се суочавала са константном критиком таблоида:

- Помишљала сам, све ће ово стати ако ме нема. А што је било најстрашније, та је мисао била веома јасна, била је искрена Меган.

Након што је писмо које је упутила оцу, на предлог краља Чарлса, објављено јавно, ствари су постале још горе. Меганини пријатељи, у својим узјавама говоре о томе да је никада нису видели такву, и да су се јако бринули за њу.
Проблеми су се само низали, па је током прве трудноће и чувене Меганине изјаве на турнеји по Јужној Африци: ''нико ме не пита да ли сам ја ОК'', сваки њен потез стављан на стуб осуде. Након порођаја, Хари и Меган су критиковани зато што нису истог дана представили бебу јавности, како то обичаји налажу- на степеништу породилишта, већ су то учинили након два дана, на свој начин.

Фото: Профимедиа

Војвода од Сасекса (38), изразио је у филму жаљење како се понео током целокупне ситуације, говорећи да није на прави начин заштитио супругу у том тренутку:

- Понео сам се према томе као ''институционални Хари'' уместо као супруг Хари. Оно што је доминирало над мојим осећањима је моја краљевска улога. Био сам истренирам да мислим више о ономе шта ће људи мислити о томе,
ако не одемо на неки догађај, или да ли ћемо закаснити. Када се сада осврнем на то, мрзим себе због тога, и додаје:
-Био сам очајан, Знао сам да се мучи. Обоје смо се мучили, али никада нисам мислио да ће доћи до овог стања, а обзиром да јесте, осећао сам бес и срам.

Прочитајте још: Бивши батлер није штедео Меган и Харија: Треба им одузети краљевске ТИТУЛЕ

У филму се још спомиње и Дорија, Меганина мајка, која износи колико јој је тешко пало као родитељу када јој је ћерка саоштила да је помишљала  на самоубиство.
Хари често прави паралелу између своје мајке Дајане и Меган, говорећи како је њено психичко здравље било нарушено због свега крзо шта  је прошла, али да никога из породице то није занимало, јер се очекивало да само ''обришеш сузе пре него што изађеш из аута у јавност, и набациш осмех као да се ништа не дешава''.
Говорећи о менталном здрављу, Меган каже да је изразила жељу да потражи стручну помоћ, али да је то палата одбила.  Иначе, Меган и Хари су постали гласноговорници за бригу о менталном здрављу, па често искористе прилику да нагласе колико је оно важно.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.